Un treballador del polígon de Valls pateix una greu ferida a la cama en caure per una arqueta sense senyalitzar

Denuncien que aquest cap de setmana havien robat les xapes de ferro | L'Ajuntament confirma que avui ha senyalitzat les zones on s'han produït els robatoris
Imatge de l'arqueta i el ferit després de l'accident | Eli Sarraseca

Un treballador del polígon de Valls anava a treballar ahir al migdia de dilluns, 15 de maig, quan de sobte va patir tràgic accident gairebé a tocar de l'entrada de l'empresa, el segon magatzem logístic que té Ikea a l'Alt Camp. Resulta que l'home anava caminant com cada dia, ja que viu a prop de la zona, però de sobte va caure dins d'una arqueta, va patir un fort cop i un greu tall a la cuixa dreta. Apunten que aquests forats estaven tapats fins fa dos dies, però que a causa d'un robatori, el polígon de Valls es va despertar ahir sense tancaments metàl·lics i per tant, amb profunds i perillosos forats a la vorera sense senyalitzar. La víctima va ser portada amb una ambulància del SEM a l'Hospital Pius de Valls però a causa de la important ferida en la seva cama dreta va ser traslladat a l'hospital de la mútua Asepeyo a Barcelona per tal de ser operat.


Diversos treballadors han denunciat la manca de manteniment per part del consistori vallenc a la zona i que fins i tot al carrer on ha tingut lloc l'accident no han encès mai l'enllumenat. Creuen que si haguessin fet un millor manteniment i millor control, la zona hauria estat senyalitzada i aquest greu accident que comportarà una llarga recuperació al ferit s'hagués pogut evitar.

 


Per la seva banda, el consistori vallenc ha assegurat que avui, a primera hora del matí, han estat avisats dels robatoris que hi ha hagut de xapes de ferro en diversos punts del polígon industrial de Valls. L'Ajuntament apunta que han actuat «amb tota celeritat» per senyalitzar les àrees on les arquetes estaven destapades, i confirma que les reposarà tan aviat com es pugui.  


Comentaris

envia el comentari