Valls participarà a la manifestació més gran d'Europa pels refugiats

L'ANC ha organitzat el desplaçament a Barcelona
L'ANC va celebrar el mes de juliol de l'any passat al Pati una acció de suport als refugiats. | VallsDiari.cat

L’ANC de Valls participarà demà dissabte 18 de febrer, a les quatre de la tarda, a la manifestació en suport als refugiats que es portarà a terme a Barcelona. Concretament ho farà darrere de la pancarta de l’ANC, una de les entitats que formen la plataforma Casa Nostra-Casa Vostra, amb el lema: «Vinguis d’on vinguis, REPÚBLICA CATALANA».

 


L’autobús organitzat per Valls-Alt Camp per la Independència sortirà des de l’estació d’autobusos de Valls a dos quarts de tres de la tarda i traslladarà els vallencs fins al carrer de Fontanella-Via Laietana, punt de concentració dels socis i simpatitzants de l’ANC. L'entitat independentista assenyala que les persones que no ho hagin fet i es vulguin desplaçar a Barcelona encara són a temps d’adquirir els tiquets per a l’autobús. El preu dels tiquets és de 5 euros i poden adquirir-los per correu electrònic, a l’adreça [email protected], o bé per telèfon, al número 629 967 023.

 

Segons Valls- Alt Camp per la Independència, «cal fer sentir la nostra veu i demostrar que el poble de Catalunya vol acollir refugiats i cal posar en evidència l’Estat espanyol, un estat insensible amb aquesta crisi humanitària que incompleix els acords internacionals als quals es va comprometre i que posa traves perquè les institucions catalanes puguin dur a terme l’acollida de refugiats. Necessitem la República catalana per fer polítiques de refugi pròpies; necessitem un estat propi per poder fer efectiu l’acolliment de refugiats». 


Comentaris

envia el comentari