Valls celebra 'Tasta el carrer de la Cort' i lliura els premis del concurs de fotografia d'Instagram

Les activitats de 'Tasta el carrer de la Cort' inclouen actuacions musicals, tast de vins i jocs infantils
Imatge dels guanyadors del concurs de fotografia d'Instagram
Imatge dels guanyadors del concurs de fotografia d'Instagram | cedida

 

'Tasta el carrer de la Cort' és una iniciativa organitzada per l'Associació de Botiguers del carrer de la Cort juntament amb la Denominació d'Origen Tarragona, Comerç de Valls i la regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament. Es tracta d'una campanya que inclou dues actuacions musicals durant el mes de juliol, així com un tast de vins i jocs infantils amb inflables a la plaça del Blat.


La primera de les actuacions musicals serà la de Maria Jacobs, acompanyada del bateria Gerard Masip, que es podrà veure el dijous 12 de juliol a les 19.30 hores. La segona cita serà amb Meritxell Estivill, acompanyada per Albert Recasens al piano, el dia 20 de juliol també a les 19.30 hores. Ambdues actuacions es duran a terme al carrer de la Cort, concretament, al tram més proper a la plaça del Blat, i aniran acompanyades d'una degustació de vins de la DO Tarragona que els botiguers regalaran als clients amb cada compra efectuada. Aquests dos dies, a més, s'instal·laran dos inflables, de 17.00 a 20.30 hores. Els tiquets per accedir als inflables els repartiran els comerços.

La vallenca Meritxell Estivill ha estudiat Música Clàssica i Piano al Conservatori de Música del Liceu, Bel Canto, i s'introdueix activament a la Música Moderna a través d'Eòlia realitzant Masterclass amb Carme Canela. Posteriorment, continua la seva formació com a cantant amb Violetta Curry, Viv Manning i Griselda Ramón. Albert Recasens té el títol superior de música especialitzat en jazz i música moderna després d'haver estudiat a l'ESMUC, a l'Aula de jazz de Barcelona, a Músics Vendrell i a l'escola de música Pau Casals. En l'actualitat és director i professor de l'escola Músics-Escola de música de Roda de Berà i professor de l'escola Músics del Vendrell, tasca que compagina amb les actuacions en directe amb diverses formacions i com a pianista acompanyant de diferents formacions corals.


D'altra banda, el passat divendres, 6 de juliol (coincidint amb la presentació de les activitats de juliol al carrer de la Cort), es van lliurar els premis del concurs de fotografia d'Instagram convocat pels botiguers i VisitaValls. La imatge que ha rebut més vots ha estat la presentada per Joana Mart seguida de la de Judit Mestres i la d'Anton Domingo. La guanyadora ha rebut un val de compra pel valor de 100 €. El segon i el tercer premi consten d'una visita turística guiada i un lot de vins de la DO Tarragona.

 Comentaris

envia el comentari