Vallmoll comença les obres de millora de diversos carrers del nucli antic

Comencen les obres de reurbanització dels carrers Ponent, Doctor Riu, Sant Magí i de la Travessera de Sant Magí, finançades per la Diputació i l'Ajuntament
L'Ajuntament de Vallmoll ha iniciat les obres de millora dels carrers Ponent, Doctor Riu, Sant Magí i de la Travessera de Sant Magí.
L'Ajuntament de Vallmoll ha iniciat les obres de millora dels carrers Ponent, Doctor Riu, Sant Magí i de la Travessera de Sant Magí. | Diputació de Tarragona

 

L'Ajuntament de Vallmoll ha iniciat les obres de millora dels carrers Ponent, Doctor Riu, Sant Magí i de la Travessera de Sant Magí. La reforma d'aquestes vies respon a la tercera fase del projecte que pretén renovar el nucli antic d'aquest municipi i està finançada per l'Ajuntament de Vallmoll i pel Pla d'Acció Municipal (PAM) 2017 de la Diputació de Tarragona.

 

També es substituirà la xarxa d'abastament d'aigua.
També es substituirà la xarxa d'abastament d'aigua. | Diputació de Tarragona

 


Les obres previstes en aquesta fase consistiran enla pavimentació dels carrers sense desnivells. També es substituirà la xarxa d'abastament d'aigua, es col·locaran embornals per a la recollida d'aigües pluvials i es soterraran els creuaments de carrer de la xarxa d'enllumenat públic.

 

Les obres previstes en aquesta fase consistiran en la pavimentació dels carrers sense desnivells.

 

La millora d'aquests carrers suposa una inversió de 251.686,15 euros i ha comptat amb un ajut del PAM 2017 de la Diputació de Tarragona de 155.924 euros. El Pla D'Actuació Municipal preveu injectar més de 80 milions d'euros a municipis i a entitats descentralitzades del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre al llarg del període 2017-2020. Aquestes ajudes tenen com a objectiu ajudar-los a fer realitat nous projectes i a sufragar les despeses corrents.


L’alcalde de Vallmoll decidirà al setembre si es torna a presentar com a candidat

 

Per altra banda, l’actual alcalde de Vallmoll, Josep Lluís Cusidó (PSC), ha confirmat a delCamp.cat que fins després de l'estiu no es plantejarà si tornarà a presentar-se com a candidat del seu partit a les properes eleccions municipals. «Encara no hem decidit res, és aviat, però de cara al setembre ens haurem d’asseure i començar a decidir», ha explicat Cusidó. Assegura que en aquests moments només està centrat en les obres, nous serveis i reptes que té el municipi.

 

Alguns rumors apunten que el seu fill Marc Cusidó, actual regidor d’Esports i Indústria de l’Ajuntament de Vallmoll, podria ser la persona que el succeís en el càrrec, unes veus que l’alcalde posa en quarantena, però sense descartar res, ja que de moment tots els escenaris possibles estan molt oberts. «No m’agrada entrar en especulacions, aquestes decisions no les prenc jo sol, som un grup molt ampli, el següent candidat pot ser ell, qualsevol altre o jo mateix», aclareix.Comentaris

envia el comentari