Una empresa arribarà aquest 2017 a Valls i crearà 60 llocs de treball

Es tracta de Prat Inernational Brands
L'empresa s'instal·larà al polígon industrial de Valls. | VallsDiari.cat

L'empresa Prat Inernational Brands de comerç online es trasllada aquest 2017 a Valls. Així ho han anunciat avui l'alcalde Albert Batet i el director executiu de l'empresa, Albert Prat, acompanyats pel regidor d'Empresa i Ocupació Joan Carles Solé. L'arribada d'aquesta companyia suposarà la inversió de 3,5 milions d'euros i la creació de seixanta llocs de treball al polígon industrial de la capital de l'Alt Camp. En concret, la nova empresa s'instal·larà en una nau de 7.000 metres quadrat, que preveu ampliar a 15.000 durant l'any 2018. D'entrada, aquest 2017, acollirà els 35 treballadors que ja té a la seva actual seu a Torredembarra, que s'ampliaran a 60 l'any vinent.  


L’empresa s’instal·larà al sector de Palau de Reig del polígon industrial en una nau de 7.000 metres quadrats on traslladarà la seva seu a finals d’enguany mateix, amb una inversió inicial de 2,5 milions d’euros que es completaria, d’acord amb les previsions de la companyia per al 2018, amb 1 milió d’euros més per ampliar la superfície total fins als 15.000 metres quadrats. Prat International Brands compta amb una plantilla ja de 35 treballadors a la seva seu actual a Torredembarra i espera ampliar personal a Valls fins als 60 treballadors durant el primer trimestres de 2018. La implantació a Valls de Prat International Brands ve motivada per l’augment de la facturació que ha experimentat aquesta companyia de comerç on line en els últims anys. Des de Valls, l’empresa espera millorar la seva capacitat de distribució dels seus productes, principalment a l’Estat espanyol, Itàlia, França, Portugal i a països del nord d’Àfrica, i a la vegada ampliar mercats.

 

L’empresa comercialitza per internet quatre marques pròpies, la principal és Greencut, fundada el 2008 per a la fabricació i venda on line de maquinària i eines de jardineria. A més però, la companyia compta també amb marques pròpies com FitFiu de màquines de fitness, MC Haus com a línia de mobiliari i Sailoor per accessoris nàutics.

 

Joan Carles Solé, regidor d’Empresa i Ocupació, Albert Batet, alcalde de Valls, i Albert Prat, director de Prat International Brands, durant la presentació del nou projecte empresarial. | Jordi Vilanova

 


Albert Prat va fundar l’empresa l’any 2008 com emprenedor amb una línia de negoci basada en la venda 100% per internet de productes propis fabricats amb les seves marques a preus competitius, gràcies a la comercialització directa al client. L’empresa ja ha formalitzat la compra dels terrenys del polígon industrial de Valls i ara inicia el procés per a fer possible el seu trasllat a finals del 2017.

 

Segons Prat, el «bon tracte» i l'agilitat dels tràmits a Valls, ha estat el principal motiu pel qual s'ha decidit de traslladar-se a l'Alt Camp. «En els moments de crisi vam voler posar les coses fàcils amb incentius com la llicència d'activitats a cost zero; cuidem el dinamisme econòmic i la vinguda d'una empresa a la ciutat com construir el museu casteller», ha equiparat l'alcalde Albert Batet.

 

L'empresa també ha valorat el teixit empresarial que conviu al polígon industrial de Valls, amb importants grups com Kellogg i Ikea, així com l'arribada d'una nova empresa de climatització, Frigicoll, amb el trasllat de la seva seu logística. «En quatre o cinc anys multiplicarem per deu la nostra facturació, i ja ho estem complint, perquè cada any doblem», ha conclòs l'empresari.

 

L’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera i l’empresa han signat avui mateix el conveni de col·laboració destinat a donar suport i assessorar amb el que els serveis municipals donaran suport a la companyia en els processos de formació, captació i contractació de personal per a la seva nova planta a Valls.

 

 

Comentaris

envia el comentari