El 95% dels alumnes de P3 i el 98% de 1er d'ESO de Valls entren en els centres que havien escollit en primera opció

El departament d'Ensenyament també ha anunciat que aquest estiu substituirà la teulada de fibrociment dels tallers del Jaume Huguet
Reunió de la Taula d'Escolarització Municipal.
Reunió de la Taula d'Escolarització Municipal.  

 

El 95,5% dels alumnes de P3 han entrat al centre educatiu de Valls que les seves famílies havien escollit en primera opció per al curs 2017-2018, segons les dades fetes públiques pel departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Pel que fa a primer d'ESO, les dades encara són millors, i el 98% de les famílies ha entrat al centre que han demanat en primera opció.

 

Paral·lelament, cal destacar que la ràtio per alumnes a P3 serà de 22 alumnes per aula, i a primer d’ESO de 28 alumnes per classe. Aquestes dades s’han fet públiques després de la reunió de la Taula Mixta d’Escolarització Municipal que aquesta tarda ha reunit el regidor d'Ensenyament, Martí Barberà amb responsables del departament d'Ensenyament de la Generalitat, de l'Ajuntament i dels centres educatius i associacions de mares i pares.

El regidor d'Ensenyament, Martí Barberà i la directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Tarragona, Imma Reguant.
El regidor d'Ensenyament, Martí Barberà i la directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Tarragona, Imma Reguant. | VallsDiari.cat

 


Susbtituiran la teulada de fibrociment dels tallers de l’institut Jaume Huguet de Valls

 

En acabar la reunió, els Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona han anunciat que han encarregat la redacció del projecte de retirada de la coberta de fibrociment de la zona de tallers de l’Institut Jaume Huguet de Valls. L’objectiu és fer els treballs aquest estiu, ja que les obres obliguen a que el centre estigui tancat perquè el fibrociment és un material contaminant i perjudicial per a la salut. Per aquesta raó, els treballadors que fan aquestes tasques porten una protecció especial. Durant l’estiu es posarà la nova coberta per tal que el centre estigui a punt per començar les classes al setembre. El cost total de les obres ascendeix a 300.000 euros, sufragats íntegrament per departament d’Ensenyament.
Comentaris

envia el comentari