S'habilita una nova entrada a l'Escola Les Moreres de Les Pobles per «motius de seguretat»

L'autobús que s'utilitza enguany per al transport escolar és més gran
Aquest curs 2017-2018 la ruta del transport del Consell Comarcal de l’Alt Camp ha estat adjudicada a l’empresa Plana.
Aquest curs 2017-2018 la ruta del transport del Consell Comarcal de l’Alt Camp ha estat adjudicada a l’empresa Plana. | VallsDiari.cat

 

Aiguamúrcia ha habilitat una nova entrada per la banda del darrera de l'Escola Les Moreres, a Les Pobles. Les obres, a manca de la instal·lació d'una barana per donar-les per finalitzades, s'han tirat endavant per motius de seguretat, segons ha explicat el consistori.

 

Aquest curs 2017-2018 la ruta del transport del Consell Comarcal de l'Alt Camp no la porta a terme l'Ajuntament d'Aiguamúrcia, com en els darrers anys, sinó que ha estat adjudicada a l'empresa Plana i l'autobús que utilitza per al transport escolar és més gran. L'Ajuntament d'Aiguamúrcia ha volgut agrair al Consell Comarcal la diligència en la nova adjudicació del servei. Aquest curs es transporten a l'Escola de Les Pobles un total de 26 nens i nenes.


Des de l'Ajuntament d'Aiguamúrcia no es podien garantir totes les mesures de seguretat que inclou la normativa legal, cada cop més complexa, que ha de prendre avui en dia una empresa de transport, com disposar d'un autobús de reserva i xofers de recanvi.
 

L'alcaldessa d'Aiguamúrcia, Fina Bartolí, es va reunir amb les mares i pares d'alumnes a principi de curs per escoltar i resoldre els dubtes, i una de les altres mesures que es va prendre va ser invertir en tres cadiretes per al transport de la Llar d'infants del municipi, que ja estan en servei. El consistori agraeix als pares i mares la paciència i l'ajuda que han donat. L'Ajuntament garanteix que el servei de transport no costi més als pares i mares, fent-se càrrec d'una part del cost del mateix.
Comentaris

envia el comentari