Ràdio Ciutat de Valls, la nova ràdio municipal en marxa

L'inici de les emissions avui dia 13 de febrer coincideix amb la celebració del Dia Mundial de la Ràdio
Francesc Anguela, regidor de Tecnologies de la Informació , Jordi Cartanyà, primer tinent d'alcalde i Quim Espinosa, responsable de l'empresa Quimeras.
Francesc Anguela, regidor de Tecnologies de la Informació , Jordi Cartanyà, primer tinent d'alcalde i Quim Espinosa, responsable de l'empresa Quimeras. | J.V.

 

Avui dia 13 de febrer s'obren les emissions de Ràdio Ciutat de Valls, nova emissora municipal que retransmetrà els seus continguts informatius exclusivament per internet. En l'arrencada, que coincideix amb la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio, la nova emissora comptarà amb un informatiu diari d'uns vuit minuts que resumirà l'actualitat de la ciutat, a més de càpsules informatives puntuals breus que s'emetran en el moment que es produeixi la notícia.


A aquest bloc informatiu s'hi suma ja de bon principi un programa setmanal de prop d'una hora i mitja que, en format de magazine, també recollirà notícies, informacions d'interès, entrevistes i que serà també una finestra oberta a l'activitat ciutadana i a la vida associativa vallenca. De fet, l'objectiu és que les entitats i ciutadans siguin els protagonistes i que amb la seva participació Ràdio Ciutat de Valls pugui ampliar la graella de continguts i programes de manera progressiva. Els podcastas dels programes i el conjunt de continguts radiofònics es podran escoltar a través de la plataforma web www.rcvalls.cat.

 

Avui han presentat el nou canal de comunicació per internet de l'Ajuntament el primer tinent d'alcalde, Jordi Cartanyà, el regidor de Transparència i Tecnologies de la Informació, Francesc Anguela, i Quim Espinosa, responsable de l'empresa Quimeras, firma que gestionarà l'arrencada de la ràdio. L'emissora comença en període de proves de vuit mesos per valorar el resultat de l'experiència i, a la vegada, amb la previsió de convocar un concurs públic per elegir qui s'encarregarà de la gestió del servei. Aquest projecte forma part de l'acord de govern de l'Ajuntament de Valls que van signar ERC i CiU l’any 2015.

 


Per a l'inici de les emissions, l'Ajuntament hi ha destinat 30.000 euros per fer possible la compra de materials, micròfons, així com les plataformes necessàries per a l'emissió per internet, a més de l'encàrrec de gestió en aquesta arrencada de l'emissora. Per contactar amb la redacció de l'emissora, els ciutadans poden adreçar-se per correu electrònic a [email protected]Comentaris

envia el comentari