Literatura, cinema i còmics per adults aquesta primavera a la Biblioteca Carles Cardó

La biblioteca ofereix als seus usuaris un maridatge de literatura i cinema

La Biblioteca Carles Cardó de Valls ofereix aquesta primavera als seus usuaris un maridatge de literatura i cinema. L'objectiu, segons assenyalen els seus responsables, és aprofundir en aquests dos gèneres que «permeten transcendir de la realitat quotidiana i viure noves emocions a través de la lectura o la pantalla».

La Biblioteca Carles Cardó de Valls ofereix aquesta primavera als seus usuaris un maridatge de literatura i cinema. | VallsDiari.cat

Per aquesta raó s'ha organitzat una exposició a la planta baixa de la Biblioteca on es poden trobar un ventall de novel·les aparellades amb la pel·lícula que ha inspirat. D'aquesta manera els lectors poden endur-se en préstec els dos formats conjuntament, així com una guia de lectura, editada per la Biblioteca, que té l'objectiu d'orientar els usuaris en els diversos gèneres cinematogràfics. Entre l'oferta de novel·les i pel·lícules hi ha disponibles «grans clàssics que parlen de problemes fonamentals de l'ànima, relats que captiven, així com narracions actuals plenes de passió, aventura i misteri».

 

Paral·lelament, també a la planta baixa de la Biblioteca s'ha instal·lat un expositor amb alguns dels exemplars més rellevants del còmic per adults. La fita és donar a conèixer la col·lecció de còmics que es poden consultar a la Carles Cardó amb més de 1.200 títols, 650 dels quals són per adults. La mostra coincideix amb la celebració del 35è Saló Internacional del Còmic que tindrà lloc a Barcelona entre el 30 de març i el 2 d'abril.

 

Còmics per adults a la Biblioteca Carles Cardó de Valls. | VallsDiari.cat

Ambdues exposicions ja estan obertes a la Biblioteca Carles Cardó i hi restaran durant les properes setmanes. La biblioteca està oberta de dilluns a divendres de 9.30 hores a 20.00 hores i els dissabtes de 9.30 hores a 13.00 hores.Comentaris

envia el comentari