La Vinitfest consolida l'èxit de públic coincidint amb el centenari de la Vinícola de Nulles

El celler modernista va celebrar aquest dissabte l'anomenada 'Festa Major del Vi'
Unes 500 persones es van aplegar a la Vinitfest 2017 | Laia Solanellas

 

La sisena edició de la Vinitfest al celler modernista de la Vinícola de Nulles, que es va celebrar aquest dissabte i que coincidia amb la celebració del centenari d'aquest celler modernista, va tornar a ser un èxit rotund de públic que va gaudir d'una festa que ja està plenament consolidada en el calendari de l'activitat enoturística del Camp de Tarragona.

  

La música va ser un dels elements claus d'aquesta nit. L'obertura de l'esdeveniment va ser l'inici d'una nit espectacular que va reunir la música de la Bandarra Street Orkestra, el grup de jazz tarragoní Stromboli Jazz Band i la banda Betzuca, una ramificació de la Carrau, que va omplir l'espai més festiu de la nit: un pati entre tines al costat d'una espectacular paret de pedra que recordava un clàssic embalat.

 

Els participants a la VINITFEST van gaudir d'un singular maridatge entre vins i cava, música en viu, art i alta gastronomia.  | Laia Solanellas

 


L'alta gastronomia també té una especial rellevància en cada edició de la Vinitfest. En aquest cas, els cuiners del Portal 22 de Valls, Ca l'Àngel-El petit Cup, de Valls, el Xarel·lo Food Truck, de Nulles, el restaurant Coll de Nulles, el Forn de Nulles i la Geladeria La Ibensa, de Salou, van servir les seves tapes maridades amb els vins i caves d'Adernats.


En definitiva, una festa que s'ha consolidat com a referència al món vinícola català, arribant cada any a l'aforament màxim de mig miler d'assistents i aconseguint una valoració excel·lent per part del públic i professionals.

Les actuacions musicals són un dels elements claus de la festa   | Laia Solanellas

 
Comentaris

envia el comentari