La Setmana de la Joventut d'Alcover comptarà, entre d'altres, amb un tobogan aquàtic de 100 metres

Totes les activitats són gratuïtes
La Setmana de la Joventut d'Alcover comptarà, entre d'altres, amb un tobogan aquàtic de 100 metres. | Cedida.

Alcover celebra del 17 al 21 de juliol la Setmana de la Joventut 2017 amb diferents activitats dirigides als joves del municipi. Dilluns 17 de juliol de les 18.00 hores a les 21.00 hores un taller d'esports urbans (skate, patinet...) a la pista d'skate. Dimarts 18, l’Església Vella acollirà una masterclass de zumba amb Wellington a les 20.00 hores. Dimecres 19, de 18.00 hores a 22.00 hores, és el torn del campionat Playstation Day amb premi pel guanyador. Per participar-hi cal inscriure's prèviament fins al 18 de juliol.


Per altra banda, la Piscina Municipal d'Alcover ha programat, pel dijous 20 de juliol a les 20.00 hores, una caminada nocturna i bany. La sortida serà a la piscina, a continuació s'anirà fins a Mas de Forès per finalitzar a les mateixes instal·lacions esportives. Els participants han de dur l'entrepà i l'organització els facilitarà la beguda i la fruita. La data límit per inscriure's a l'activitat és el 19 de juliol.

 

Per cloure la Setmana de la Joventut 2017, divendres 21 de juliol, arriba una de les novetats d'aquesta edició: el tobogan splash, una atracció aquàtica de 100 metres per a totes les edats que tindrà lloc davant de la piscina de les 10.00 hores a les 14.00 hores.  A més, durant tot el matí, l'entrada a la Piscina Municipal és gratuïta fins les 30 anys. Els menors de 13 anys han d'anar acompanyats d'un adult.

 

Totes les activitats són gratuïtes, tot i que el campionat de Playstation day i la caminada nocturna requereixen inscripció prèvia a www.alcover.cat o a instagram: alcoverjove.
Comentaris

envia el comentari