Es repinten els passos de vianants i s'instal·len noves senyals al polígon industrial de Valls

Aquesta primera fase d'actuacions, que es desenvolupa al voltant del carrer Artesans, finalitzarà a mitjans de juny
Repintat d'un pas de vianants al polígon industrial de Valls. | VallsDiari.cat

Aquesta setmana s'han iniciat els treballs de repintat de la senyalització horitzontal i de reforç de la senyalització vertical al polígon industrial de Valls. Fins a principis d'estiu, segons afirmen des de l'ajuntament vallenc, es durà a terme la primera de les tres fases d'actuació previstes dins del pla de manteniment i millora del polígon en matèria de senyalització


La intervenció se centra en el repintat dels passos de vianants i altres elements de senyalització horitzontal i en la instal·lació o reposició de senyals verticals, amb l'objectiu de millorar la seguretat del trànsit. Aquesta primera fase planificada per Mobilitat finalitzarà a mitjans de juny i ara es desenvolupa al voltant del carrer Artesans, dins de l'àrea del marge dret del polígon industrial, des de la carretera del Pla en direcció nord. S'hi repintaran 23 passos de vianants i s'hi instal·laran 42 senyals verticals noves.

 

Les dues fases posteriors del projecte preveuen el repintat de 45 passos de vianants més i la instal·lació d'altres 73 senyals verticals al carrer Fusters i perpendiculars amb la carretera del Pla i al carrer Blanquers i perpendiculars amb el carrer Fusters, tot i que encara no hi ha un calendari definit. La Regidoria de Mobilitat ha adquirit una màquina de pintar nova per tal de dur a terme totes aquestes actuacions.
Comentaris

envia el comentari