El Mago Pop arriba a Valls amb el seu nou espectacle ‘La gran ilusión'

L’espectacle d’Antonio Díaz, la gran estrella de la màgia actual, es veurà el 18 i 19 de maig les 21.00 hores al Centre Cultural
Antonio Díaz, 'El Mago Pop'. | VallsDiari.cat

El creador del televisiu Mago Pop i Premi Nacional de Màgia, Antonio Díaz, presenta el seu espectacle ‘La gran ilusión' els propers dijous 18 i divendres 19 de maig al Centre Cultural de Valls. Segons asseguren fonts municipals, el ritme de venda de les entrades és «excel·lent» i aquest fet confirmaria que aquest serà el muntatge amb més espectadors d’aquesta temporada d’hivern-primavera.


Antonio Díaz és el mag més conegut del panorama actual i l’estrella de la cadena televisiva Discovery Max. En aquest espectacle el Mago Pop és el protagonista involuntari d'un espai de televisió tipus «El Show de Truman» que retransmet la seva vida 24 hores al dia. Els seus familiars i amics són actors que interpreten un paper en la seva vida. El protagonista està obsessionat amb els jocs de mans i tothom li fa creure que és un il·lusionista excepcional. Però la realitat és ben diferent. Aleshores haurà de demostrar la seva vàlua i crear un espectacle que deixi el públic bocabadat.

 

Els canals de venda són 'online' a través de www.ticketea.com les 24 hores, el telefònic a través del número 902 044 226 de dilluns a dijous de 9.30 a 14.30 i de 16.00 a 18.30 hores i divendres de 9.00 a 15.00, i finalment la presencial a les taquilles centrals del Teatre Principal, dimecres de 18.00 a 21.00 hores i divendres de 12.00 a 13.30 hores, i a la del Centre Cultural des de les 20.00 hores els dos dies de funció.


Comentaris

envia el comentari