El circ serà el protagonista de la programació cultural d'estiu a Valls

L’Auditori del Mas Miquel n'acollirà tres espectacles
Companyia Passabarret. | VallsDiari.cat

La programació cultural d’estiu a Valls està apunt per a la seva estrena. Enguany serà el circ l’encarregat d’obrir el programa, de l’11 al 13 de juliol, amb tres espectacles a l’auditori del Mas Miquel de la mà de les companyies Passabarret, el Capitán Maravilla i Hermanos Inconfundibles. Totes les representacions són a les 22.00 hores i gratuïtes.

 

La primera a pujar a l’escenari serà la companyia vallenca Passabarret amb el seu espectacle ‘Tandarica Circus’, dimarts 11 de juliol. Des de Màlaga arribarà dimecres 12 de juliol El Capitán Maravilla i el seu espectacle ‘El sorprenent Dave Wonderthing’, que ens permetrà endinsar-nos en el món de la màgia i l’escapisme a través d’aquest peculiar artista de l’impossible i l’humor. Tancarà el cicle de tres dies de circ, el dijous 13 de juliol, la companyia: Hermanos Infoncundibles amb ‘Qué raro... ¿verdad?', una nit on grans i petits s’ho passaran d’allò més bé presenciant com aquests dos actors interpreten Beethoven tot fent acrobàcies.


Música i vi al peu del campanar

El circ obre, doncs, la programació cultural del juliol, que continuarà ja la setmana següent, del 17 al 21, amb el cicle «EnViu. Música i Vi al Claustre del Carme». Aquest cicle combina música amb els vins de la DO Tarragona, ja que cada nit els assistents podran gaudir d'un concert al peu del campanar del Carme i en finalitzar fer un tast dels vins dels cellers d’aquesta històrica denominació d’origen amb seu a Valls.

 

La pianista i compositora Clara Peya presentarà l’espectacle ‘Oceanes’ en format trio la nit del dilluns 17 de juliol. L’endemà, dimarts 18 de juliol, Valls acollirà les veus del Cor Jove de Zurich, en un concert que s’emmarca dins la Setmana Cantant que pivota al voltant de la ciutat de Tarragona i que permetrà escoltar les veus d’aquest cor suïs format per noies de 15 a 25 anys.

 

També amb el segell Territori creatiu Vallenc arribarà dimecres 19 de juliol Sílvia Tomàs Trio amb un repertori que despulla vivències, emocions i reflexions que qüestionen, pregunten i responen al mateix temps. Dijous 10 de juliol Di-Vins presenta, en horari especial de les 20.30 hores, una sessió de música i maridatge amb el Cor Èulia de Valls dirigit per Mireia Besora i un tast de la DO Tarragona dirigit per l’enòloga Elisa Ribé. L’espectacle d’aquest cor de 14 veus femenines el forma un recull de poemes que descriu paisatges musicats per diferents compositors que es combinaran a la perfecció amb els vins produïts per diferents cellers de l’Alt Camp. L’entrada per aquest concert serà de 5 euros. La programació de les nits d’estiu al Convent del Carme finalitzarà divendres 21 de juliol amb una sessió del Liceu a la Fresca, que permetrà seguir la retransmissió en directe de l'òpera Il Trovadore, de Giuseppe Verdi, escenificada al Gran Teatre del Liceu de Barcelona i que és un dels títols més populars d’aquest gènere líric. Xarxa de Cultura inverteix 15.000 euros en aquests espectacles.
Comentaris

envia el comentari