Arrenca l'«Estiu Actiu» a Valls

Un tobogan gegant d'aigua de 75 metres és una de les novetats més destacades d'aquesta edició
La primera de les activitats de l'Estiu Actiu va arrancar amb força la programació estiuenca del Centre Cívic i VallsJove. | Valls.cat

Música, acudits, grafits i molta, molta aigua. Així ha començat l'Estiu Actiu 2017, aquest dilluns 3 de juliol amb l'espectacle inaugural al Pati a càrrec de la companyia l'Ou Ferrat. La primera de les activitats de l'Estiu Actiu que s'organitza des de la regidoria de Joventut i Acció Cívica, va arrancar amb força la programació estiuenca del Centre Cívic i VallsJove. Es tracta d'una programació d'activitats oberta a tots els públics que, més enllà d'oferir activitats formatives, de lleure, d'oci, culturals o espectacles infantils, pretén generar, segons assenyalen des del consistori vallenc, «un espai de trobada, de confluència i de participació als carrers i places de la ciutat de Valls». Per altra banda, la majoria d'activitats programades són gratuïtes amb la finalitat que siguin accessibles al conjunt de la població.

 

Enguany, l’Estiu Actiu del Centre Cívic compta amb una important novetat ja que s’hi suma el Patronat Municipal d’Esports col·laborant en l’organització d’activitats conjuntes. En concret, s’han programat tres activitats, el Bubble Football, aquest dimarts 4 de juliol al camp de futbol del Vilar, l’Splash de Nit, els dies 6 i 10 a la piscina d’estiu per gaudir d’un bany nocturn amb música, i per últim el Tobogan Splash Slide el dia 13, amb un tobogan aquàtic de 75 metres que s’instal·larà al carrer Molls de l’Estació, a tocar de l’IES Narcís Oller.

 

Un tobogan aquàtic instal·lat a la pujada de la Serra de Montblanc. | Joan López

 
Comentaris

envia el comentari