Arrenca a Alcover una nova edició de la la cita bandolera més important de Catalunya

Una conferència i la descoberta de l'etiqueta Rosita han encetat els actes de la Fira de Bandolers
Aquest dijous 5 d'octubre, i com a novetat, la Casa de Cultura Ca Cosme ha acollit la conferència inaugural sobre el bandolerisme català dels segles XVI i XVII.
Aquest dijous 5 d'octubre, i com a novetat, la Casa de Cultura Ca Cosme ha acollit la conferència inaugural sobre el bandolerisme català dels segles XVI i XVII. | Alcover.cat

Alcover es converteix, el segon cap de setmana d'octubre (5, 6, 7 i 8) en l'epicentre de les trifulgues bandoleres. La Fira de Bandolers d'Alcover celebra el seu 15è aniversari amb un programa d'actes que faran reviure els espectacles teatrals de més èxit que s'han donat cita al llarg d'aquestes edicions.

 

Aquest dijous 5 d'octubre, i com a novetat, la Casa de Cultura Ca Cosme ha acollit la conferència inaugural sobre el bandolerisme català dels segles XVI i XVII a càrrec d'Agustí Alcoberro, historiador i escriptor català, així com professor d'Història Moderna a la Universitat de Barcelona. A continuació s'ha presentat l'etiqueta que vestirà la cervesa artresanal Rosita d'Alcover en aquesta 15a edició de la Fira, amb la música del grup alcoverenc AllCovers.

 

S'ha presentat l'etiqueta que vestirà la cervesa artresanal Rosita d'Alcover en aquesta 15a edició de la Fira.
S'ha presentat l'etiqueta que vestirà la cervesa artresanal Rosita d'Alcover en aquesta 15a edició de la Fira. | Alcover.cat

 

Divendres arriben els bandolers i com a novetat, aquest any, recupera l'espectacle de petit format amb quatre espais definits en el cor de la fira on es representaran quatre dels millors esquetxos teatrals que s'han viscut al llarg dels 15 anys de la Fira. Al llarg del cap de setmana es podran veure representats en diferents passis i acompanyats sempre per un entremès de música tradicional. Els visitants podran sentir l'essència del teatre de carrer més a prop que mai.
Comentaris

envia el comentari