El pont d'entrada a Alcover estrena nova imatge

L’Ajuntament va convocar un concurs per a seleccionar la millor idea per embellir el pont de sota la via en la seva entrada al municipi
Així ha quedat el pont d'entrada a Alcover. | Alcover.cat

El pont d'entrada a Alcover per sota la via del tren llueix una nova cara. Arran d'un concurs convocat per l'Ajuntament per embellir aquest indret, es va resoldre per la Fira i festa Major d'enguany que el guanyador seria Oriol Moreno Martí el qual es va endur un premi en metàl·lic i la projecció del seu treball en aquest espai. El responsable de reproduir la nova imatge ha estat Joan Carles Agràs Gurí, el mateix artista que va pintar la paret mitgera del Portal de Sant Miquel.

 

El disseny havia d'anar orientat a millorar l’entrada del poble amb una projecció turística i cultural d’Alcover. Aquest s'ha plasmat a la paret principal, i la paret menys visible no disposa de cap element distintiu sinó que s'ha pintat d'acord amb la tonalitat predominant del disseny.

 

Els treballs d'embelliment d'aquest espai han finalitzat aquest mes de setembre i permeten, segons assenyalen des del consistori, dotar aquesta entrada a Alcover, per la carretera de Valls, «d’una imatge moderna i renovada».
Comentaris

envia el comentari