«Soc andalusa, del Reial Madrid i independentista»

La Rita explica el seu cas a l'ANC de Valls

Fa uns dies els mitjans informaven del cas d'Alysa Soler, una estudiant de Ciències Polítiques i Dret de la Universitat Autònoma de Barcelona que va néixer a Cuevas de Almanzora, a la província d'Almeria, que s'havia fet molt coneguda per explicar la seva peculiar història que l'ha portat a convertir-se en independentista. Abans d'arribar a Catalunya les seves opcions polítiques eren el Partit Popular i Ciutadans.


Doncs ara, l'ANC de Valls i l'Alt Camp ha publicat un testimoni d'una experiència similar. La Rita, una vallenca d'origen andalús i del Reial Madrid, deixa molt clar que és independentista i que, per ella, no hi ha un prototipus de persona «per lluitar per la independència de Catalunya». També assegura que vol la independència per deixar de viure en un país que «ens estan fent indigents i analfabets». Acaba amb una frase contundent: «si lluites podem perdre, si no lluites estem perduts».

 
Comentaris
Anonim
A tu casa!
Quis collons!!!!
Quins collons, per dir alguna cosa. "Un país de analfabetos", aquesta senyora no coneix que vol dir aquesta paraula. Tothom sense excepció te dret a l'ensenyament i considero que aprenen algo mes que escriure i llegir. Si estimes la teva terra, i lluites per ella, com a mínim d'on vius, parles com la seva gent..... Tot el matí podia contestar aquesta senyora. Puguer mireu una miqueta mes, nois. Una abraçada. Tinc 70 anys i m'esforço per parlar la llengua d'allà on visc, tambè soc andaluç

envia el comentari