L'Ajuntament de Valls retira la foto del rei del Saló de Plens

El PP ha demanat que se suspengui el plenari
Pla general de la sala de plens de l'Ajuntament de Valls -amb les cadires dels 21 regidors- sense el quadre del rei Felip VI, i a la dreta de la imatge, es veu la foto del president Carles Puigdemont.
Pla general de la sala de plens de l'Ajuntament de Valls -amb les cadires dels 21 regidors- sense el quadre del rei Felip VI, i a la dreta de la imatge, es veu la foto del president Carles Puigdemont. | VallsDiari.cat

 

L'Ajuntament de Valls ha retirat el quadre de la fotografia del rei Felip VI del Saló de Plens. La retirada del quadre ha estat denunciada pel portaveu del grup municipal del PP, Francesc Caballero, a l'inici de la sessió plenària, urgent i extraordinària, que s'està desenvolupant aquesta tarda. La formació popular ha advertit que amb aquesta actuació s'està incomplint la llei i ha demanat que se suspengui el plenari o que es reposi la fotografia del rei. L'alcalde, Albert Batet, ha explicat que el rei no presideix el ple de l'Ajuntament «perquè va abdicar dels catalans i dels vallencs amb el discurs que va fer la setmana passada quan no es va recordar els 861 ferits».

Pla detall de les cadires d'alcaldia i tinents d'alcalde del saló de plens de l'Ajuntament de Valls.
Pla detall de les cadires d'alcaldia i tinents d'alcalde del saló de plens de l'Ajuntament de Valls. | VallsDiari.cat

 
Comentaris

envia el comentari