Els ciclistes demanen més seguretat a la variant de Valls que connecta la C-37 amb l'N-240

El Grup Ciclistes de Tarragona ha iniciat una recollida de signatures que presentaran a la Generalitat
Un camió passant per la variant de Valls, que enllaça la N-240, la carretera a Tarragona, amb la C-37, que porta a Alcover i Reus. | VallsDiari.cat

El Grup Ciclistes de Tarragona, representats pel corredor tarragoní Guillem Castañeda, han iniciat una campanya de recollida de signatures per tal de millorar la seguretat dels ciclistes a la variant de Valls que connecta la C-37 amb la N-240. Denuncien que aquesta carretera es va inaugurar el novembre de l’any 2016 amb uns vorals de 0,5 metres i amb uns ressalts a l’asfalt «deixant-los inhabilitats per a la circulació».

 

Amb aquesta actuació, els ciclistes tenen un doble objectiu. Per una banda sol·licitar a la Generalitat que els faciliti uns vorals de 1,5 metres aptes per a circular amb seguretat. Per un altra banda, reivindiquen davant les administracions un disseny de les infraestructures adaptades als nous requeriments de la mobilitat.

 

Esportistes com Dolça Ollé , Genís Soriano de Valls i l’Helena Casas de Vilaseca, ja han expressat el seu suport a la campanya. La recollida de signatures es realitzarà fins el 23 de juliol a diferents establiments col·laboradors del Camp de Tarragona sota el lema ‘Junts som més forts!’. Els punts de recollida de signatures son: Tarragona : Cicles Masdeu, Maxi Bike, Mariné Bicicletes, Megabici, Biking Point i Club Ciclista Camp Clar. Reus: Bike Taller, Bicipark, Decathlon Reus i Dolomiti Bike Store Valls: Top Cycling, Cicles Marcos i Joyride Valls Cambrils: Mariné Bicicletes Torredembarra: Cicles Ibañez El Vendrell: Cicles Vendrell, Runnbikes, Tot bike i Big Bikers.

 


Comentaris
nolosabes
los ciclistas no deben ir por la carretera con vehiculos a motor,asi que no tienen derecho a reclamar nada...ya lo que faltaba...luego se quejan de muertes en carreteras siguen viendo accidentes cada dia con bicicletas y siguen saliendo con la bicicleta a provocarlos...no hay quien los entienda...

envia el comentari