El cap de llista de la CUP de Valls anuncia que plega

Francesc Martinell presentarà la renúncia a la seva acta de regidor en el proper ple i serà rellevat per Ester Huguet
Jordi Robert, Ester Huguet, Francesc Martinell i Paloma Vicente presentant els canvis organitzatius a la CUP de Valls. | J.V.

 

Ester Huguet rellevarà Francesc Martinell com a regidor de la CUP a l'Ajuntament de Valls i complementarà, a partir del proper ple, el grup municipal cupaire junt amb Jordi Robert i Paloma Vicente. L'entrada d'Huguet al consistori vallenc arriba després de la renúncia de Martinell, que avui en roda de premsa ha explicat que deixa l'acta de regidor per motius «estrictament personals». Huguet ocupava la quarta posició a les llistes de la Crida per Valls-CUP a les eleccions municipals de l'any 2015 i era el relleu natural en cas que algun regidor cupaire abandonés el càrrec.

 

  

  

Segons ha explicat Martinell, la decisió «no és fàcil de prendre en el moment històric en què estem» i ha reiterat el seu compromís amb la independència i «l'alliberament nacional del país». L'encara regidor abandona la primera línia política però ha matisat que continuarà participant en les decisions del seu partit i ho reblat dient que fa un pas al costat. Ha agraït «l'escalf» de la CUP «en aquests moments complicats» i també ha fet una clara defensa d'Huguet, que per ell era la candidata per anar al capdavant de la llista de la CUP a les darreres eleccions municipals.

 

 

Ester Huguet i Francesc Martinell a l'acabar la roda de premsa. | J.V.

 


Per la seva banda, Huguet ha subratllat que la nova responsabilitat «és un repte personal, familiar i polític». A més, també ha volgut destacar «l'acompanyament» de l'assemblea local de la CUP que, segons les seves paraules, l'ha ajudat «a fer aquest pas». Paral·lelament, s'ha refermat en lluitar per uns Països Catalans «feministes, socials i transformadors».



Ester Huguet, va entrar a militar a la CUP l'any 2003. Ha estat dotze anys formant part del Consell Rector de Vallsgenera i sempre ha desenvolupat tasques al voltant de temes socials i de la comunitat.




Comentaris

envia el comentari