Albert Batet signa el decret d'alcaldia de suport al referèndum del pròxim dia 1 d'octubre

És la resposta del batlle a la carta signada per Puigdemont i Junqueras on s'informa que comptaran amb els locals municipals

L'alcalde de Valls, Albert Batet, ha signat aquest dijous a primera hora del matí el decret d'alcaldia de suport al referèndum del pròxim dia 1 d'octubre en resposta a la carta rebuda, durant la matinada, on el Govern informa els ajuntaments que comptarà amb els locals municipals. Els batlles que, de moment, estan signant decrets d'alcaldia són del PDECat, ERC i CUP, i n'estan informant a través dels seus comptes de twitter. En els decrets d'alcaldia s'acorda donar suport al referèndum convocat per l'1 d'octubre i es comprometen a complir les previsions de la Llei del referèndum aprovada aquest 6 de setembre. També es preveu donar compte del decret en la pròxima sessió plenària així com informar-ne al Govern i a les entitats municipalistes.

 

  

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, han enviat cartes als ajuntaments informant que es «comptarà» amb els locals que habitualment es fan servir com a centres de votació per tal de celebrar el referèndum de l'1-O. Així mateix, la carta dona 48 hores perquè els batlles confirmin a través d'un correu electrònic la seva disposició o comuniquin «les variacions que hi pugui haver en relació amb la disponibilitat dels locals indicats».

 

 
Comentaris

envia el comentari