La cursa de Santa Úrsula de Valls espera més de 1.000 participants

Serà el proper diumenge dia 22 d’octubre

La ciutat de Valls celebrarà, el proper diumenge dia 22 d’octubre, la 37a edició de la Cursa Popular de Santa Úrsula, un dels grans esdeveniments esportius que organitza el Patronat Municipal d’Esports. La cursa és tota una festa ciutadana i esportiva que reuneix atletes de competició però que també ha sabut potenciar la participació de petits i grans. L’organització espera superar els 1.000 participants.

 

La cursa coincideix amb les celebracions de la Fira de Santa Úrsula i compta amb la participació dels alumnes de les escoles i instituts de la ciutat a més de la col·laboració directa de clubs esportius de Valls com Fornàs Atlètic Club de Valls i l’Alt Camp, Secció Ciclista del CB Valls, BTT Valls i Alt Camp i Secció d'Atletisme de l'AAEET.


En la present edició, el CEM El Fornàs serà el punt de sortida i arribada de la cursa amb un recorregut aproximat de 3,8 quilòmetres. El tret de sortida serà a les 10 del matí i els participants recorreran els carrers del barri del Fornàs, incloent-hi la pista d’atletisme i l’arribada serà davant del pavelló Xavi Tondo.

 

La inscripció a la cursa es pot efectuar aquests dies a les escoles i instituts de Valls, al Patronat Municipal d’Esports o bé, una hora abans de la cursa, a la zona esportiva del Fornàs on s’habilitaran quatre punts d’atenció als participants.

 

Al final de la cursa, es lliuraran els obsequis i guardons, en concret al participant més gran i al més petit i es sortejarà material esportiu, cortesia de Trops Sport i Tot Joc.
Comentaris

envia el comentari