Els empresaris de l’automoció de Valls exposen a l'Ajuntament les seves preocupacions

Es reuneixen amb els promotors del Pacte Camp de Valls
Empreses representants del sector de l'automoció es reuneixen amb el Pacte Camp de Valls. | VallsDiari.cat

 

El Pacte Camp de Valls va organitzar, el passat dimarts 5 de setembre, una reunió amb empreses representants del sector estratègic de l'automoció amb l'objectiu de tractar els principals temes que preocupen a aquesta activitat present al territori. En aquesta trobada han participat cinc empreses de Valls per exposar i compartir les necessitats i reptes de futur que tenen en aquest moment en àmbits com l'energia, les telecomunicacions, els serveis en els polígons industrials i la formació tècnica dels treballadors.

 

La reunió, segons l’Ajuntament de Valls, «ha ajudat a trobar sinergies entre els empresaris que podrien coincidir en una estratègia conjunta per negociar plegats qüestions rellevants com el preu i la qualitat de l’energia, la millora de l'oferta de formació complementària dels titulats universitaris en enginyeria industrial, electrònica, telecomunicacions i qualitat, i la millora de l'urbanisme i dels serveis del polígon industrial de Valls».

 

A la reunió hi han participat el president de Vallsgenera i regidor d’Empresa i Ocupació, Joan Carles Solé, i els membres de l'equip del Pacte Camp de Valls. I per part de les empreses, han participat a la trobada TestCat Valls SL, AltCam Automotive SL, FRP Valls Faset SL, Fulemm TGN SL i Lear Corporation.

 

 
Comentaris

envia el comentari