L'Escola de l’Espectador comença amb una conversa amb l’actor vallenc Ricard Farré

La trobada, conduïda pel periodista Jordi Cartanyà, tindrà lloc aquest dissabte  a la nova Vermuteria del Magatzem del Vermut
El vallenc Ricard Farré és un dels principals actors de l'obra.
El vallenc Ricard Farré és un dels principals actors de la comèdia ‘Les dones sàvies'. | Cedida

 

El periodista de la Cadena SER i presentador de televisió del programa cultural Auditori de TAC12, Jordi Cartanyà, dialogarà d’una forma distesa aquest dissabte a les 12.30 hores amb l’actor vallenc Ricard Farré. A la conversa parlaran de la seva trajectòria, dels seus inicis a la ciutat de Valls i de tot allò que envolta l’ofici d’actor, a la nova Vermuteria del Magatzem del Vermut, al carrer Forn Nou de Valls.

 

Aquesta és la primera de les nou activitats programades dins l’Escola de l’Espectador aquest segon semestre del 2018, una iniciativa que s’integra dins la programació de la temporada de Teatres de Valls. L’Escola té com a objectiu dotar al públic d’una oferta complementària a les obres que es representen, i alhora vol facilitar als espectadors i espectadores les eines conceptuals per a descobrir els perquès i el com d’una obra de teatre, d'un espectacle de dansa o d’una exposició al voltant del món de les arts escèniques.

 

En aquesta ocasió, la conversa amb Ricard Farré es fa amb motiu de la representació el proper dissabte 28 d’octubre al Teatre Principal de la comèdia ‘Les dones sàvies’, on Farré comparteix l’obra amb Ricard Cambray.
Comentaris

envia el comentari