El Cor Jove de l'Orfeó Català obre temporada al Convent de les Arts d'Alcover

Hi haurà servei de transport gratuït per a la gent gran i persones amb mobilitat reduïda
El Cor Jove de l'Orfeó Català actuant al Palau de la Música. | AlcoverDiari.cat

El Cor Jove de l'Orfeó Català obrirà, aquest diumenge 19 de febrer a les 19.00 hores, els espectacles de la programació d'hivern-primavera 2017 del Convent de les Arts d'Alcover. El cant coral serà el protagonista de l'obra Postals & Souvenirs, un viatge a diversos indrets del món: «des de casa a arreu dels Països Catalans, a l'alta muntanya de Baviera i a la selva amazònica».


Aquesta formació, integrada a l'Escola Coral de l'Orfeó Català, amb seu al Palau de la Música Catalana, està formada per cantaires entre 16 i 25 anys, la majoria amb formació musical des dels cors infantils de l'entitat. Combina l'activitat concertística amb la pedagògica, amb la voluntat de preparar els cantaires per al futur ingrés a l'Orfeó Català.  

 

Transport gratuït per a la gent gran

Paral·lelament, diverses són les novetats que es posen en funcionament aquest diumenge amb l'inici de la programació estable. Per una banda s'inicia l'Escola de l'espectador que, en aquest cas, comptarà amb una masterclass de cant coral amb Esteve Nabona, director del Cor Jove de l'Orfeó Català, i per l'altra, destacar l'inici del servei de transport gratuït per a la gent gran i persones amb mobilitat reduïda que funcionarà abans i després de cada espectacle de música i teatre i que sortirà des de la parada de busos del passeig de l'Estació fins al Convent de les Arts.


Comentaris

envia el comentari