Andrea Motis, Pepa Plana i Big Bouncers encapçalen la tardor al Convent de les Arts d'Alcover

La música té una forta presència i serà l'encarregada d'obrir i tancar la temporada
El Convent de les Arts ha presentat la nova temporada d'arts escèniques de tardor. | J.V.

El Convent de les Arts d'Alcover ha presentat aquest matí la nova temporada d'arts escèniques de tardor amb una dotzena de propostes de música, teatre i dansa que tindran lloc del 30 de setembre al 17 de desembre. La presentació ha anat a càrrec de Martí Yebras, regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Alcover i Aleix Vallverdú, coordinador del Convent de les Arts. A més, els components de la companyia Tarakon Duo, un dels espectacles que es podrà veure al Convent, han explicat les característiques de l'obra 'Desmemòries'.

 

En aquesta nova temporada, la música té una forta presència i serà l'encarregada d'obrir i tancar la programació. El primer dels concerts anirà a càrrec del Cor Sant Esteve de Vilaseca amb l'espectacle 'Fabulae', el proper 30 de setembre.

 

La següent proposta arriba de la mà del Tarakon Duo, el dia 29 d'octubre, amb una proposta de violí i percussió que comptarà amb l'estrena de l'obra 'Desmemòries' de la compositora tarragonina Marian Márquez.

 

La programació s'ha presentat al pati del Convent de les Arts. | J.V.

 


Andrea Motis acompanyada de Joan Chamorro tancarà el 17 de desembre les propostes musicals amb la presentació del seu treball més personal 'Emotional Dance', on la interpretació vocal de Motis es converteix la protagonista escènica.

 

Andrea Motis. | VallsDiari.cat

 

En l'apartat teatral, el dia 12 de novembre, s'inclou la proposta de titelles italiana 'l'Opera dei Pupi' que forma part del Festival GUANT de Valls i que portarà a Alcover un espectacle catalogat com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. El cap de setmana següent serà el torn de la dansa a càrrec de la Companyia Big Bouncers qui realitzarà un espectacle de moviment, paraula i espai, un site específic del Convent de les Arts. Aquest està inclòs en el programa Fem Dansa de difusió de les arts en moviment.

 

Per altra banda, la internacional pallassa vallenca Pepa Plana arribarà al Convent, el 3 de desembre, amb l'espectacle 'Paradís Pintat' per posar un mirall davant nostre i fer-nos reflexionar sobre la immigració .

 

La pallassa Pepa Plana actuarà a Alcover. | VallsDiari.cat

En la nova programació de tardor s'inclouen també alguns actes de la Festa Major d'Alcover. La jove promesa mallorquina Victòria Quingles presentarà el seu treball debut 'Neredduna', una proposta on la quotidianitat i les reflexions més profundes es donen la mà d'una forma especial. Serà el proper 12 d'octubre.

 

La següent proposta portarà el jazz, swing i blues més autèntics, el 14 d'octubre, de la mà d'una de les formacions amb més reconeixement del panorama català, Txell Sust i August Tharrats Trio amb 'Jazz Nature'.

 

L'espectacle de teatre 'Els homes són de Mart i les dones de Venus' amb l'actor Jordi Díaz portarà la comèdia del món de la parella sobre l'escenari del Convent el dia 15 octubre.

 


Alcover acull de nou per la festa Major, l'itinerari de dansa 'Arts en moviment' amb les propostes 'Phantôme' del reusenc Pablo Molina, un solo de contorsió i precisió amb un objecte; 'Amortal Combat' de la Companyia Los Moñekos, una apassionant lluita de relacions humanes; i 'Topa' de Kukai Dantza i Brodas Bros, una combinació de dansa tradicional basca i hip hop. Tots tindran lloc el 16 d'octubre.

 

El Convent de les Arts segueix apostant per espectacles de proximitat amb segell KM0. Aquesta temporada el Convent seguirà amb les entrades a 5 euros per a tots els espectacles per a joves de fins a 25 anys amb el CAJove! Els usuaris dels espectacles també poden sol·licitar el Carnet del Convent que permet gaudir de descomptes i privilegis.

 

L'escola de l'espectador, aquest complement a les propostes escèniques per crear espais de descoberta, debat i reflexió entorn dels espectacles de la programació estable d'arts escèniques continuarà amb xerrades, tallers i col·loquis post-funció.

 

Pel que fa als abonaments es compta amb el de Música, Petits i grans, Teatre i General. Les entrades dels abonaments i dels espectacles individualses es posaran a la venda el proper dimarts 12 de setembre.Comentaris

envia el comentari