La Colla Vella estrena temporada amb un 4 de 8 a Sicília

Els rosats han descarregat el 4 de 7, el 2 de 7 i el 3 de 7 amb el pilar
Els rosats han estrenat temporada a Sicília
Els rosats han estrenat temporada a Sicília | Cedida

 

La Colla Vella dels Xiquets de Valls ha actuat aquest divendres per segona vegada a la plaça Cavour d’Agrigent, escenari escollit per alçar el primer 4 de 8 de la temporada. 

 

El carro gros va arribar acompanyat d’un pilar de 5 inicial en complet silenci amb motiu de la defunció d’un component de l’agrupació belga que també participa del festival. Seguidament, els rosats van descarregar el 9 de 7, tot aconseguint la completa sincronització de les aletes del castell. Finalment, van tancar l’actuació a la concorreguda plaça amb el 4 de 8.   En acabat, la Colla Vella es va dirigir a la població de Realmonte per alçar un pilar de 5 a l’Scala dei Turchi, una paret rocosa situada en una de les platges més importants d’Itàlia.

 


La temporada castellera ja escalfa motors
La temporada castellera ja escalfa motors | Cedida

 

A primera hora de la tarda l'alcalde d'Agrigento, Calogero Firetto, va fer una recepció per saludar personalment al regidor de cultura de l'Ajuntament de Valls, Marc Ayala, que acompanya als rosats en aquesta expedició, i als responsables de la Colla Vella. L'alcalde va expressat la seva emoció i satisfacció per la presència de les "torri umani" al Festival.

 

Ben entrada la tarda, els castellers i castelleres rosats van actuar a l’interior del Palau de Congressos d’Agrigent on van descarregar el 4 de 7, el 2 de 7, el 3 de 7 amb el pilar i van tornar a bastir el 4 de 7 per segon cop.

 

La jornada d'aquest divendres era la quarta dels rosats a Sicília. El viatge de la Colla Vella continua avui amb una visita a la ciutat de Palerm, capital de la cultura italiana 2018.
Comentaris

envia el comentari