Troben un crani humà a la platja de la Pineda

Es el tercer fragment d’ossos que apareix en menys de vint dies a la mateixa zona

Tornen a trobar restes òssies a la platja de la Pineda. Aquest cop es tracta d’un fragment de crani humà. La tercera vegada en menys de vint dies que apareixen restes humanes sense identificar que el mar ha depositat a la mateixa zona.


Segons publica Diari de Tarragona, uns caminants que passejaven per la zona van trobar el crani de forma casual a mig matí. La troballa va ser comunicada immediatament al 112, que va derivar l’avís als Mossos d'Esquadra. Una patrulla de la comissaria de Salou i Vila-seca es va personar a la zona als pocs minuts per a recollir les restes trobades i portar-les al metge forense de l’Institut de Medicina Legal de Tarragona per intentar esbrinar a qui pertany.

 

Aquesta es la tercera trobada d’ossos a la zona en menys d’un mes, després d'un fèmur el passat 24 de desembre i un altre fragment d’uns quinze centímetres de longitud el passat 9 de gener que podrien pertànyer a la mateixa persona, tot i que les proves encara no han confirmat aquesta hipòtesis. L’estat dels ossos està bastant deteriorat degut a l'aigua i del salitre del mar.


Davant la presencia de tants ossos en pocs dies, els Mossos activaran la divisió subaquàtica per a pentinar el fons marí en busca de més restes i poder reconstruir l’esquelet humà per a poder identificar qui es la persona a la qual pertanyia. La mancança de més ossos fins al moment està dificultant la investigació per poder conèixer quant temps porta l’esquelet a l’aigua i quina es la causa de la seva mort.Comentaris

envia el comentari