Troben els dos menors desapareguts a Tarragona

Un grup de persones els han vist a l'estació de trens de l'Aldea i han alertat a la policia
Imatge de l'Eduardo i la Paula, buscats per la policia a Tarragona. | CME

 

Els Mossos d'Esquadra han trobat en perfectes condicions a l'Aldea els dos menors que ahir a la tarda van desaparèixer a Tarragona. Paula, de 16 anys, i Eduardo, de 15 anys, havien començat una relació sentimental al novembre del 2015 quan estaven estudiant al Col·legi Domiques. Els dos joves s'havien intentat suïcidar per amor el passat 13 d'octubre de 2016 al pont de Santa Tecla de Tarragona, el pont d'entrada a la ciutat per la T-11.


Aquest dijous al vespre, Paula va desaparèixer del centre d'acollida on es trobava, mentre Eduardo, que vivia amb els seus pares al Vendrell, va comentar que havia quedat amb una amiga, sense especificar qui, i des d'aleshores no es va saber res més d'ell. Davant l'antecedent d'intent de suïcidi i de la situació de risc, la policia ha fet màxima difusió del cas, el que ha permès localitzar-los a l'Aldea gràcies a la col·laboració ciutadana.


Un grup de persones que es trobava a l'estació de trens de la localitat ha identificat als menors i ràpidament han avisat als cossos policials, que han rebut l'avís al voltant de les 19.30 hores. Una patrulla de la comissaria dels Mossos de Tortosa, juntament amb la Policia Local de l'Aldea i agents dels Mossos de Tarragona, s'han desplaçat fins a la localitat per buscar-los. Finalment els han trobat a la sortida d'un supermercat sans i estalvis. La noia retornarà al centre de menors 'La Mercè', on està des de fa un mes perquè la Generalitat, a través de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, va adoptar la mesura cautelar d'acolliment.
Comentaris

envia el comentari