Dos detinguts a Tarragona amb 20.000 paquets de tabac de contraban, valorats en més de 83.000 euros

La Guàrdia Civil va localitzar el tabac procedent d'Andorra en dos garatges, en el qual els arrestats guardaven diferents vehicles
Imatge dels cotxes intervinguts per la Guàrdia Civil.
Imatge dels cotxes intervinguts per la Guàrdia Civil. | GC

 

La Guàrdia Civil va detenir el dia 5 d'octubre un veí de Salou, de 39 anys, i un home de 61 anys i nacionalitat andorrana, després d'intervenir-los un total de 20.000 paquets de tabac de contraban procedents d'Andorra, valorats en 83.700 euros. En tenir coneixement que dues persones podien decidir-se al contraban de tabac, el cos va iniciar una investigació, que va culminar amb la detenció dijous passat dels dos sospitosos.

 

Agents de la Guàrdia Civil els van sorprendre en el moment en què anaven a entrar amb dos vehicles en dos garatges diferents, ubicats a Tarragona. La policia va localitzar 2.000 paquets de tabac en un dels vehicles, i 8.000 més en el garatge en què procedia a entrar. En l'altra garatge, els agents van trobar uns altres 2.000 paquets, a més d'un altre vehicle carregat amb 8.000 més. Tos els vehicles tenien practicat un doble fons per amagar el tabac. Amb aquestes detencions, la Guàrdia Civil ha donat per desmantellada l'estructura d'un grup criminal de mitjana escala, dedicat al contraban de tabac de contraban andorrà. Davant la troballa, la Guàrdia Civil va denunciar els dos homes pel delicte de contraban i va traslladar les diligències al Jutjat d'instrucció de guàrdia de Tarragona. El tabac i els vehicles utilitzats pels presumptes contrabandistes també van ser posats a disposició del mateix jutjat, segons ha informat la Guàrdia Civil en una nota de premsa.
Comentaris

envia el comentari