Vila-seca té preparat un Carnaval amb una rua de 2.000 participants i més de 20 colles

Enguany, el Carnaval de Vila-seca començarà el divendres 24 de febrer i arribarà a la seva fi amb el seguici mortuori del 28 de febrer

Un any més arriba el Carnaval a Vila-seca, que enguany tindrà lloc del 24 al 28 de febrer. La festa començarà divendres 24 a la tarda amb la concentració infantil de disfresses i posterior lliurament de premis del III Concurs de Cartells de Carnaval, al qual hi han col·laborat les escoles del municipi. La festa infantil començarà al voltant de les 17.00 hores i comptarà amb música en directe, activitats infantils, un berenar popular i, en acabar, es lliurarà el premi a la millor disfressa de la festa infantil.


A les 19.14 hores del mateix divendres, arribarà el Rei Carnestoltes a la Pista Poliesportiva del Colomí. A partir d'aquesta hora i a ritme de la música de la Txaranga Band Tocats es recorreran els carrers del centre històric fins a l'envelat, instal·lat a la via Màxima, des d'on el Carnestoltes farà un discurs i rebrà les claus del poble. En acabar, el Rei Carnestoltes convidarà a tots els vila-secans a assistir al ball ja fins a la mitjanit.

 

La rua de Carnaval arribarà el dissabte 25 de febrer a partir de les 18.32 hores amb la participació de 1.948 persones i un total de 21 colles. Totes les carretel·les es concentraran al carrer de Sir Esteve Morell Scott per iniciar la rua pel carrer de Tarragona, del Tenor Josep Forasté, de Josep Anselm Clavé, del Requet de Fèlix, de Tarragona, rambla de Catalunya, carrer de Vic, de la Verge de la Pineda, dels Ferrers, de Sant Antoni, de la Font i l'avinguda de Francesc Macià. A les 23.00 hores tindrà lloc la Gran festa de Carnaval a l'envelat.


Diumenge 26 de febrer, a partir de les 18.28 hores tindrà lloc la quarta edició de la batalla de coixins, que es durà a terme a l'envelat i on petits i grans s'hi reuniran vestits en pijama. En acabar la batalla es lliuraran un total de quatre premis: al millor pijama d'home, al millor de dona, al millor pijama infantil masculí i el millor femení. I després, el Rei Carnestoltes convidarà a coca amb xocolata a tots els participants.

 

Finalment, el 28 de febrer a les 18.59 hores, el Carnaval a Vila-seca arribarà a la seva fi amb la sortida del seguici mortuori des del Centre Cívic i Cultural El Colomí, acompanyat de la Txaranga Band Tocats. Recorreran els carrers del centre històric fins a arribar a la plaça de l'Església, on es lliuraran els premis a la Rua Carnaval 2017. La Comissió convidarà als assistents a la sardinada popular i els petits podran gaudir d'una xocolatada. Tot seguit, els participants s'acomiadaran del Carnestoltes fins a l'any vinent.Comentaris

envia el comentari