Vila-seca acull l'acte institucional del Dia Internacional de les Dones de la demarcació

Els actes s'allargaran fins al divendres 10 de març
Imatge de l'acte d'inauguració. | Vila-seca Diari

 

Aquest dimarts, 7 de març, s'ha celebrat a Vila-seca l'acte institucional del Dia Internacional de les Dones, concretament s'ha portat a terme a l'Auditori Josep Carreras de la localitat. L'encarregat de donar la benvinguda als assistents ha estat l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, que també ha recordat a la vila-secana Maria Elena Maseras. Aquest record s'ha portat a terme, ja que, a meitats del segle XIX, va ser la primera dona de l'Estat Espanyol que va trepitjar les aules de la Facultat de Medicina com a estudiant.


La presentació de l'acte ha anat a càrrec del delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, que ha explicat que «hi ha un llarg camí a recórrer i molta feina a fer per aconseguir la igualtat de gènere». Seguidament, Lídia Bargas, coordinadora de l'Institut Català de les Dones a Tarragona, ha presentat a la doctora Cristina Sánchez, la qual ha realitzat una interessant xerrada anomenada 'Desigualtats laborals i socials de les dones a Catalunya' i, posteriorment, s'ha portat a terme un col·loqui entre els assistents i la ponent.

 

Per tal de posar punt final a l'acte, alumnes de piano i cant del Conservatori de Música de Vila-seca han interpretat diverses peces musicals. En acabar, els participants han pogut gaudir de l''exposició de manualitats de l'artista local Francesca Moreso, al vestíbul del mateix Auditori. La celebració del Dia Internacional de les Dones a Vila-seca s'allargarà fins al proper divendres 10 de març. L'última activitat que es portarà a terme serà el Taller de Risoteràpia que es farà al Centre Cívic i Cultural de la Plana a les sis de la tarda.

 

Imatge de l'acte d'inauguració. | Vila-seca Diari

 
Comentaris

envia el comentari