Tarragona torna a acollir el Mercat Medieval que omplirà de festa i artesania la Part Alta

Del 12 al 15 se celebrarà la 23a edició
El mercat medieval omplirà la Part Alta aquest cap de setmana.
El mercat medieval omplirà la Part Alta aquest cap de setmana. | TarragonaDiari.cat

 

El Mercat Medieval de Tarragona torna un any més. El pla de la Seu i els carrers del voltant acolliran aquest esdeveniment que obrirà portes el dijous 12 d’octubre, jornada festiva, i es prolongarà fins el diumenge dia 15. L’horari serà cada de 10 a 22 hores. En total, quatre dies plens d’activitats per a tots els públics. Hi haurà joieria, joguines de fusta, objectes per a la llar, accessoris i complements i productes d’alimentació. També es podrà gaudir d’una herbolària, paradetes de lectura del tarot o la tradicional Taverna Medieval.


A més, s’han programat tot un seguit de jocs tradicionals, cercaviles, malabars i ballades de gegants. El dijous dia 12, el Joglar de la Bota recorrerà els carrers del Mercat Medieval amb la seva música tradicional per arpa màgica. Això serà a les dotze del migdia i ja a la tarda, a les set, hi haurà la Cercavila amb la kobla del Taulell i la Bola Màgica de la Bota.

 

El divendres dia 13 hi haurà de nou, a la tarda, música medieval. Dissabte, durant tot el dia, hi haurà corrupies (un mètode tradicional per trobar la sort) i jocs tradicionals amb colla de diables del Creixell en dues sessions, de les 11 a les 14 hores, i de 17 a 22 hores. La tarda es complementarà amb una Cercavila del grup Sons de la Cossetània. L’últim dia del Mercat Medieval, el diumenge dia 15, es destinarà el matí a la trobada de Gegants Medievals i la tarda a la Cercavila de la Kobla del Taulell.
El Mercat Medieval arriba enguany a la 23a edició.
Comentaris

envia el comentari