Salou vol reduir l'impacte emocional que tenen els accidents sobre els infants

La Policia Local de Salou entrega un ós de peluix als més petits
Agent de la Policia Local de Salou | SalouDiari.cat

 

La campanya 'Un ensurt, un somriure', engegada per la Policia Local de Salou, consisteix en el lliurament d'un ós de peluix a aquells infants que es trobin en una situació adversa. L'entrega del peluix és un gest que intenta representar l'acompanyament per als petits. La campanya vol minimitzar l'impacte emocional que pateixen tots aquells nens que es veuen involucrats en un accident de trànsit o circumstància adversa que els afecti directament i evitar que es converteixi en una situació traumàtica per a ells. Entre aquestes, es tenen en compte la violència domèstica, l'alteració de l'ordre per part d'algun dels tutors, baralles, etc. 


Segons el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, la iniciativa «contribuirà a donar un total suport als infants i ajudarà a tranquil·litzar-los en aquells moments d'angoixa mentre hagin d'esperar l'assistència tècnica». A més, afegeix que els nens petits, davant dels policies, se senten intimidats, nerviosos i espantats per la desconeixença del que està passant.

 

'Un ensurt, un somriure' s'afegeix a les campanyes que es duen a terme ja des del Servei Català de Trànsit un cop cada mes per tal de reforçar la conscienciació ciutadana davant les distraccions al volant, excés de velocitat, conducció temerària, la utilització del casc, entre d'altres. El cos de Policia Local de Salou també està treballant per corregir les velocitats mitjanes a les zones escolars amb precaucions com les bandes sonores, esquenes d'ase, la instal·lació de radars mòbils o senyals lluminoses que indiquin la velocitat.
Comentaris

envia el comentari