L’homenatge als Rolling Stones del Rock&Grill Café, guanyador al Gastrotour Salou 2017

Els premis, que s’han atorgat aquest dimarts 11 de juliol en mans de l’alcalde de Salou, Pere Granados, i de la regidora de Promoció Econòmica, Martina Fourrier
Els guanyadors del concurs d'aquest any, el Rock&Grill Café. | Cedida.

 

El restaurant Rock & Grill café ha rebut el primer premi a la millor creació de la ruta de tapes Gastrotour Salou 2017 per la seva degustació ’homenatge als Rolling Stones' on es combinaven tres plats en què se servia primer un ‘wellington’ de sucosa galta de vedella a l’idiazabal, regat amb sangria de gerd i de postres un tall de torró. Aquesta deliciosa combinació li ha merescut al seu xef David Santoro la primera plaça d’aquesta nova edició, superant per tant, la tercera posició aconseguida la passada edició. Pel que fa al segon premi, segons les votacions populars, el mereixedor de la distinció ha estat pel restaurant Torremar, que va servir durant els deu dies de la ruta un rotllet de llenguado i gamba amb salsa de cava.  


Els premis, que s’han atorgat aquest dimarts 11 de juliol en mans de l’alcalde de Salou, Pere Granados, i de la regidora de Promoció Econòmica, Martina Fourrier, han tingut un punt d’especials, ja que els establiments La Ibense i Lunattic han quedat empatats en el premi de la tapa més original. D’aquesta manera, se’ls han atorgat els premis als dos establiments, i el segon establiment n’ha rebut un altre, que premiava el millor servei, una de les novetats en el concurs d’enguany.

 

Enguany, el Gastrotour, que ha comptat amb una seixantena de participants, ha destacat per la gran varietat i qualitat de degustacions que s’han ofert, servint-se més de 100.000 tapes entre el 26 de maig i el 4 de juny. La ruta ha estat patrocinada per San Miguel, i ha comptat amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Salou. 
Comentaris

envia el comentari