Les ofertes de feina de Port Aventura i Ferrari Land a menys d'un mes d'obrir portes

El parc començarà temporada el proper 7 d'abril
Port Aventura començarà temporada el proper 7 d'abril. | Port Aventura World

 

Falta menys d'un mes perquè Port Aventura World iniciï una temporada, la 2017, que serà històrica: enguany s'estrenarà Ferrari Land, el parc temàtic de l'escuderia italiana que està disposat a atraure encara més visitants en aquest complex temàtic del Tarragonès. En els preparatius encarats a arrencar aquesta nova temporada, Port Aventura i Ferrari Land també busquen treballadors. Al web del parc s'hi poden veure les ofertes que tenen disponibles i es dona accés a l'opció de poder enviar el currículum per optar-hi.


Des d'assistents fins a recepcionistes d'hotel, passant per operadors de la central de reserves, agents de vendes en italià, cambrers o assistents de cuina, les opcions són diverses per poder treballar als parcs temàtics. També hi ha ofertes destinades a cobrir places de tècnics de control de qualitat de restauració, ajudants de cuina, promotors comercials o membres per formar part de l'equip de Ferrari Land. Fins i tot es busca un director d'hotel.

 

Les ofertes es poden consultar, amb les característiques que inclouen, aquí, on també es pot contactar amb l'empresa per poder optar a formar-ne part.
Comentaris
TOMAS
Buenas estoy parado y sin estudios tengo 20 años y tengo muchas ganas de trabajar. Un saludo Tomás

envia el comentari