La regidoria d'Ensenyament de Salou obre les convocatòries per acollir subvencions de matèria escolar

Entre les quatre línies d'ajuda l'Ajuntament hi destina prop més de 50.000 euros
Imatge de l'Ajuntament de Salou | delCamp.cat

 

La regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Salou ha obert quatre noves convocatòries per tal que les famílies tinguin subvencions relacionades amb l'àmbit escolar. La primera ajudarà a contribuir en el cost del transport escolar del curs 2016-2017 per als alumnes escolaritzats en ensenyaments obligatoris o al segon cicle d'educació infantil en centres del municipi. L'objectiu principal d'aquest tipus d'ajudes és reduir les quotes que paguen les famílies i donar suport, sobretot a les que tenen més dificultats econòmiques per pagar les despeses relacionades dels seus fills. La quantitat total de les subvencions per aquesta convocatòria puja als 8.027,99 euros. 


La regidora d'Ensenyament, Júlia Gómez, ha explicat que «tot i que els recursos que disposem són limitats entenem que hem d'estar al costat de les famílies que més suport necessiten i per aquest motiu intentem donar al màxim cobertura en aquest tipus de subvencions i per això obrim diverses línies d'ajudes». La segona subvenció servirà per ajudar a disminuir el cost que hagin tingut els nens i nenes de zero a tres anys que han estat escolaritzats en llars d'infants del municipi com Balena Blava i Cavallet de Mar, el passat curs 2016-2017. A més, s'ha obert el termini per presentar la documentació necessària. La quantia total màxima és d'11.000 euros, malgrat tot, l'import que suma gairebé 50.000 euros pot ser ampliat en funció de les sol·licituds rebudes i la disponibilitat dels pressupostos.

 

La tercera convocatòria vol alleugerir l'impacte de la tornada a l'escola. Les ajudes van dirigides als nens que estan cursant educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius. També s'inclouen llibres i material escolar del curs anterior. La quantitat total puja als 8.200 euros per als alumnes de cicles d'infantil i primària, 8.200 euros per als de secundària i batxillerat i 3.000 euros per als de cicles formatius.  L'última convocatòria que s'ha obert des d'Ensenyament beca als estudiants universitaris que iniciïn la universitat aquest any. L'objectiu de l'atorgament d'aquesta beca és donar suport als projectes de formació dels estudiants que la demanin i recompensar el bon rendiment acadèmic perquè continuïn els estudis tenint en compte la situació socioeconòmica. La quantia total màxima arriba als 10.260 euros. 
Comentaris

envia el comentari