La regidoria de Medi Ambient de Salou recicla els contenidors que ja no utilitza

Es tornaran a posar al carrer els que estiguin en millor estat per donar-los una segona vida
La regidoria de Medi Ambient ha reciclat els contenidors que ja no poden oferir un servei | Ajuntament de Salou

 

Amb la nova contracta s'han substituït més de 1.500 contenidors i s'han incorporat noves màquines i més efectius en el servei per tal de millorar els serveis de recollida i neteja de Salou. A més, la regidoria de Medi Ambient ha reciclat els contenidors que ja no poden oferir un servei i ha donat una segona vida a tots els que compleixin amb la seva funció.


Per un costat, una bona part dels contenidors de càrrega posterior s’ha fet malbé i els materials s’han destinat al reciclatge. Tanmateix, uns 200 contenidors de càrrega posterior es reservaran per a la recollida comercial de rebuig, matèria orgànica i vidre. D’altra banda, s’ha intentat donar una segona vida a 357 contenidors de reciclatge de tipus iglús de cartó, vidre i envasos. Per aquest motiu, un camió del Consell Comarcal del Segrià s'ha emportat els 11 primers i el 26 d’agost s’emportarà 15 més.

 

Júlia Gómez, regidora de Medi Ambient, ha destacat que «volem donar una segona vida a tots aquells contenidors que vam substituir i que es puguin reutilitzar en altres municipis, ja que el nou sistema de contenidors implantat son més moderns, amb major capacitat, i més nets». Els contenidors que es trobin en millor estat es posaran un altre cop al carrer i la resta es repararan per tornar-los a aprofitar. Es calcula que uns 200 contenidors podran continuar donant servei en un altre municipi i es reciclaran els materials de la resta. Finalment, cal destacar que l’Ajuntament de Salou obtindrà 10.000 euros per la venda dels contenidors.
Comentaris

envia el comentari