Grècia escull Salou com a destí turístic predilecte

Es preveu que en total arribin a la capital de la Costa Daurada prop d’uns 800 visitants grecs
Imatge de la trobada dels alumnes grecs a l'Institut Jaume I | TarragonaDiari.cat

 

Salou acull durant el mes de març i els pròxims mesos diversos grups procedents de Grècia per gaudir de l'experiència que ofereix el touroperador grec Travel Factory. L'empresa ja va portar visitants procedents de Viena l'any passat, i gràcies a la bona acollida que va tenir, han decidit repetir l'experiència amb visitants grecs. La previsió és que uns 800 visitants grecs arribin a Salou durant els emesos de març i abril. El passat 6 de març ja van arribar quatre grups escolars a l'aeroport de Reus per allotjar-se i visitar Salou i altres municipis com Tarragona, Montblanc, Poblet, Barcelona, entre d'altres.


El primer grup escolar de 30 alumnes de l'escola Gimnasio Nea Penteli ha arribat avui al municipi i ha visitat les instal·lacions de l'Institut Jaume I. L'alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora d'Ensenyament, Julia Gomez, han donat la benvinguda als alumnes al saló de plens, desitjant-los una bona estada. A la trobada també hi ha assistit la directora del centre, Montse Vallès, junt amb la professora de grec i cap de departament de Llengües Clàssiques, Meritxell Blay.

 

El director de Travel Factory, Nikolaos Kavalieros, ha acompanyat al grup el primer dia i també ha estat present durant la recepció a alcaldia. Granados, ha volgut aprofitar la visita per a felicitar el touroperador per l'èxit d'anys anteriors i els ha animat a seguir pensat en Salou com a municipi receptiu de visitants en un futur. Des del Patronat Municipal de Turisme se'ls han lliurat als estudiants unes bosses amb informació turística i elements de marxandatge de Salou. L'operativa d'arribada de més grups al municipi continuarà el dia 17 fins al 21 de març amb el centre l'Elefsina. Del 21 al 26 de març ho farà el 14th of Athen, mentre que del 26 al 30 de març arribaran alumnes del Platon.

 
Comentaris

envia el comentari