Els parcs Infantil i Jove de Vila-seca comencen les seves activitats

Comptaran amb diverses activitats adreçades a petits i grans fins als dies 29 i 30 de desembre
Imatge del Parc Infantil de Vila-seca | TarragonaDiari.cat

 

L'Ajuntament de Vila-seca ha obert les portes avui, dimarts 27 de desembre, dels parcs de Nadal que ha organitzat al municipi per aquestes festes. El Parc Infantil, ubicat a les instal·lacions de l'Escola Sant Bernat Calvó, estarà obert de 10.00 a 13.00 hores fins al pròxim 29 de desembre, mentre que el Parc Jove, a l'Espai Jove Casa dels Obrers, obrirà les seves portes de 10.30 a 13.30 hores fins el pròxim dia 30, amb activitats esportives programades de 18.00 a 22.00 hores. L'últim dia, el seu horari serà de 20.00 a 00.00 hores amb diverses activitats especials preparades.


Una cinquantena de joves voluntaris han col·laborat en els parcs d'aquest any, juntament amb altres entitats com Creu Roja Joventut, Esplai Esclop, Club d'Escacs, els Mossos d'Esquadra i Satem. El Parc Infantil compta amb activitats de disseny de diferents treballs manuals, jocs al carrer, danses, inflables, actuacions, taller de maquillatge i una gran carpa de circ. L'entrada al parc és solidària i els nens que hi vulguin acudir han de portar un paquet de llegums o aliments de llarga conservació que es donaran al Banc d'Aliments de Vila-seca. A més, el 29 de desembre, la iniciativa Rodaparcs permetrà visitar els parcs de Vila-seca, Cambrils i Salou amb una mateixa entrada.

 

A banda dels parcs de Nadal, Vila-seca compta amb altres activitats nadalenques durant aquests dies, com ara el concert del Cor DaCapo de Tarragona que es realitzarà el 27 de desembre a les 19.30 hores a l'Església de Sant Esteve o el Pessebre de Sorra que es pot visitar a La Pineda des de ja fa uns dies. El dia 31 de desembre es celebrarà el tradicional Bany de Sant Silvestre a la platja de la Pineda, i a partir de les 17.45 hores, l'home dels Nassos visitarà la plaça de l'Església. El dia 1, a les 19.00 hores, hi haurà una representació dels Pastorets a la societat El Centru per un preu de només cinc euros.
Comentaris

envia el comentari