Els alumnes de primària de l'Escola Salou han après a cuinar i decorar cupcakes

Els seus mestres han estat els alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida de Salou, els quals han estat cursant una extensió del taller de cuina i pastisseria
Imatge de la sessió de cupcakes amb els alumnes de l'Escola Salou | TarragonaDiari.cat

 

Els nens i nenes de segon de primària d’entre set i vuit anys de l’Escola Salou han passat bona part d’aquest matí al menjador aprenent a fer cupcakes. Els seus mestres han estat els alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida de Salou (UEC), els quals han estat cursant una extensió del taller de cuina i pastisseria que imparteix la professora Alba Carbonell. La sessió, que s’ha desenvolupat al menjador de l’escola, ha servit per tal que el grup d’alumnes de la UEC millorin el seu aprenentatge i es motivin.


A la sessió, també hi han estat presents les tutores dels alumnes, les quals han valorat molt positivament aquesta iniciativa en la qual hi ha participat una cinquantena d'alumnes del centre, set professors i la coordinadora del taller, distribuïts en diversos grups de treball. L'Escola Salou es troba en la seva setmana cultural i aquest any l'han volgut dedicar a la música i els musicals. És per això que després del taller de cuinar els cupcakes, els alumnes han decorat els seus cupcakes amb motius musicals.
Comentaris

envia el comentari