Dos hotels de Salou, premiats com els millors per viatjar en família

Els guardonats són l’H10 Salauris Palace i l’H10 Mediterranean Village
La Costa Daurada es vol consolidar com un indret de turisme familiar | Cedida

 

TripAdvisor, el portal de viatges més gran del món, selecciona cada any 25 establiments dividits en diferents categories en funció de les opinions que els usuaris fan al respecte. Dos hotels de Salou, l’H10 Salauris Palace i l’H10 Mediterranean Village formen part del rànquing d’enguany pel que fa a «Millors hotels per viatjar en família», ocupant la 15a i la 21a posició, respectivament. Cal destacar  que els dos formen part de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda.


El president de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, David Batalla, ha destacat que «són importants tots aquests reconeixements, ja que reafirmen els hotelers i tots els empresaris turístics en la seva aposta per invertir i millorar les instal·lacions de cara a poder atendre els visitants amb les màximes garanties per tal d’ajudar a posicionar la Costa Daurada, i més concretament Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda, com una destinació ideal per a famílies. Aquest és el turisme que volem», ha sentenciat. En aquest sentit, durant el 2017 es preveu una inversió de 100 milions d’euros a les localitats esmentades, inversió a la qual s’han de sumar els 80 milions d’euros de Ferrari Land.

 

D’aquesta manera, la Costa Daurada continua el seu procés per a consolidar-se com un espai turístic familiar en el conjunt dels seus nuclis com ara Salou, Cambrils, Vila-seca, Calafell i El Vendrell, que ja compten amb el certificat de «Destinació de turisme familiar», atorgada per  l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

 

El 2017 es preveu una inversió de més de 100 milions d’euros en hotels, càmpings i apartaments de Salou, Cambrils, Vila-seca i la Pineda | CedidaComentaris
Salou
Si son de Salou perquè poseu una foto de Cambrils...

envia el comentari