Arrenca una nova edició del Nomad Festival de Salou

A més dels concerts, el festival comptarà amb la presència de 'food trucks', tallers de moda i decoració i activitats infantils, entre d'altres
Festival Nomad, food trucks a Miami Platja | 5

 

Aquest dimecres, 13 de setembre, arrenca una nova edició del Nomad Festival a Salou, en el marc del Salou Shopping Festival, al Passeig Jaume I d'aquesta localitat. Aquest festival, una conjunció d’elements decoratius, estris fets a mà, gastronomia, animació infantil i música comptarà també amb la presència de Food Trucks a més d’un conjunt d’activitats i animació destinades a públics de totes les edats. La duració del festival és de quatre dies.

 

El primer dia de festival serà el més enfocat al divertiment dels petits de la casa. Anomenat Petit Nomad, hi hauran activitats de patinatge i l’actuació del grup Buena Onda a les 22.30 hores. Els patins continuaran també el dijous on, a partir de les 21.30 hores, els Atabaladors de Salou posaran la música en forma de batucada. Per acabar la jornada, a les 22.30 hores, el grup Mala Vida oferirà un concert de versions Rock dels èxits dels anys 80 i 90. Serà divendres quan farà acte de presència el Ball de Bastons de Salou, a les 20.30 hores i, posteriorment, s’oferirà un concert amb les veus femenines del grup Two Sistas. El concert de l’última nit correrà a càrrec de la banda Big Mouthers, que oferiran versions de grans èxits internacionals.
Comentaris

envia el comentari