VSEC demana que el Col·legi d'Advocats de Tarragona defensi els afectats per les clàusules sol

El grup municipal de Vila-seca en Comú ha presentat una moció perquè s'estudiï i es donin a conèixer el nombre de persones afectades per les clàusules sol i els serveis gratuïts de l'Ajuntament per assistir-les
Grup municipal de Vila-seca en Comú | TarragonaDiari.cat

 

El grup municipal de Vila-seca en Comú (VSEC) ha presentat una moció perquè es donin a conèixer els serveis gratuïts per a les persones afectades per les clàusules sol dels que disposa actualment l'Ajuntament de Vila-seca. La moció, presentada en el ple d'aquest divendres 17 de febrer i que ha comptat amb el suport de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), proposa elaborar un estudi per determinar el nombre aproximat de persones afectades.


Per altra banda, VSEC ha demanat també la signatura d'un acord de col·laboració amb el Col·legi d'Advocats de Tarragona perquè defensi jurídicament els afectats per les clàusules sol. Proposta treballada conjuntament amb la PAH i que consideren que si s'aprova, «s'aconseguirà que l'Ajuntament vetlli pels drets de la ciutadania, davant dels interessos de la banca».
Comentaris

envia el comentari