Homenatge als 72 diputats independentistes en l'acte d'inici de campanya del referèndum a Tarragona

Serà aquest dijous a les vuit del vespre a la Tàrraco Arena Plaça i cal inscriure-s'hi per poder entrar-hi

L'acte nacional d'inici de campanya pel referèndum de l'1 d'octubre anunciat la setmana passada ja està tancat del tot. No hi parlarà, malgrat els rumors, la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, però es mantenen com a caps de cartell el vicepresident Oriol Junqueras i el president Carles Puigdemont. No serà, però, segons fonts de l'Assemblea Nacional Catalana, un acte amb molts parlaments i, de fet, les úniques intervencions llargues, ja cap al final, seran les dels dos màxims representants del Govern.


L'acte es dividirà en quatre blocs i en mig d'aquests blocs hi haurà quatre actuacions musicals —Búhos, Paula Valls, Eric Vinaixa i Seguirem. A les cadires, el públic tindrà unes mans gegants de cartró al seient amb els missatges de campanya per moure i saludar en els aplaudiments o moments àlgids de l’acte. També hi haurà lloc per a petites intervencions i un homenatge als 72 diputats independentistes —de Junts pel Sí i la CUP. Representants de cada partit pujaran a l'escenari per explicar els seus motius per a la independència i per votar «Sí» el proper 1 d'octubre. D'altra banda, també hi haurà aparicions de membres de l'ANC de diferents territoris i d'altres entitats sobiranistes. En acabar, abans de donar pas al Govern, exhibiran l'espot de campanya que s'ha preparat per a l'ocasió. L’estructura de l’acte coincidirà amb els quatre eixos de la campanya pel «Sí» que està duent a terme l’Assemblea: «Hola Nou País», «Hola Europa», «Hola Món» i «Hola República».

 

L'inici de campanya del referèndum serà a Tarragona però recorrerà bona part de les poblacions catalanes a partir de divendres. Per poder assistir a l'acte de la Tàrraco Arena Plaça, a partir de les vuit del vespre, cal inscriure's prèviament al web habilitat. La capacitat de la TAP és de prop de 6.000 persones i a hi ha assemblees locals que han contractat autobusos per poder-hi anar i omplir-la de gom a gom. Des d’una hora abans s’obriran els accessos perquè tothom hi pugui accedir amb temps i anar seguint les instruccions de l’esdeveniment.
Comentaris

envia el comentari