Catalunya en Comú Podem celebra el primer acte de campanya a Torreforta

Han participat Yolanda López, cap de llista de la candidatura a Tarragona; Ramón Espinar, portaveu de Podem al Senat; Joan Mena, diputat d'en Comú Podem i Maria Vilà, segona de la llista
Imatge de la campanya de Catalunya en Comú Podem.
Imatge de la campanya de Catalunya en Comú Podem. | TarragonaDiari.cat

 

Durant aquest dimecres 6 de desembre, s'ha celebrat a Torreforta el primer acte de campanya de Catalunya en Comú Podem on han participat Yolanda López, cap de llista de la candidatura a Tarragona; Ramón Espinar, portaveu de Podem al Senat; Joan Mena, diputat d'en Comú Podem i Maria Vilà, segona de la llista.

 

Per una banda, Yolanda López ha defensat un retrobament entre catalans i catalanes davant de la dinàmica de confrontació de dos blocs unilaterals que han entrat en bucle. Per això, ha demanat a les classes populars de la província de Tarragona, que necessiten una força política que no s'oblidi d'ells i que els ofereixi més que precarietat i desigualtat.

 

La candidata tarragonina ha comentat que tant el Govern de la Generalitat de Catalunya com el Govern espanyol han volgut imposar un model pels privilegiats, amb ciutadans de primera i de segona. Davant això, Yolanda ha defensat que Catalunya en Comú Podem és l'única candidata capaç d'oferir una alternativa de canvi i de país: «No podrem guanyar a Catalunya sense fer fora al PP, del PP no es pot desconnectar, se li ha de guanyar. Xavi Domenech es l'únic candidat que pot liderar un projecte per la Catalunya fraterna i plural que som».


Imatge de la campanya de Catalunya en Comú Podem.
Imatge de la campanya de Catalunya en Comú Podem. | TarragonaDiari.cat

 

Per l'altra banda, Ramón Espinar, portaveu de Podem al Senat, ha comentat la necessitat de discutir en campanya de serveis públics i de drets socials, recordant els milions de catalans que estan en risc de pobresa: «Des de Madrid hem mirat sempre amb admiració a Catalunya, a la que considerem un motor fonamental pel canvi a Espanya».

 

A més, Espinar ha recalcat el problema que significaria que guanyes Inés Arrimades les eleccions: «Inés Arrimades solament es deu als seus amics de l'IBEX 35. Ciutadans governa contra les classes populars catalanes, no pot ser presidenta perquè únicament pot ser la governadora civil de Rajoy».


Per Espinar, Xavier Domenech i Catalunya en Comú Podem es l'única força política capaç de portar gent corrent a les seves llistes, que representa a la Catalunya diversa que tothom a deixat de costat. El pròxim acte de campanya es portarà a terme al Vendrell, el dia 8 de desembre a partir de les sis de la tarda, on participaran Xavi Domenech, Yolanda López i Pablo Echenique.Comentaris

envia el comentari