Ballesteros se suma a la resta d'alcaldes del PSC a l'hora de denunciar amenaces

Òscar Peris, delegat del Govern, garanteix que hi haurà urnes

Josep Fèlix Ballesteros és un dels càrrecs electes locals del PSC que dona suport a un manifest d'alcaldes i regidors fet públic aquest dimarts al Consell Municipal del partit, a Santa Coloma de Gramenet. El manifest denuncia que, arran de la decisió del Govern de la Generalitat d’impulsar un referèndum il·legal, s’han produït pressions, insults i amenaces a regidors i alcaldes socialistes. Els regidors i membres dels governs municipals lamenten que el Govern de la Generalitat hagi traspassat gran part dels preparatius de l'1 d'octubre. Aquesta denúncia contrasta amb les paraules de l'alcalde de Tarragona durant la Diada, que va assegurar no sentir-se pressionat.


El manifest municipalista del PSC afirma que «els socialistes estem amb el país i amb la democràcia i ens neguem a acceptar que hi hagi una única visió de Catalunya o d’Espanya. Al contrari, als nostres municipis veiem i coneixem directament la mateixa diversitat de posicionaments polítics i sentiments, plena de matisos. Som i seguirem sent una societat plural que no es deixa limitar entre els extrems del blanc o negre, del amb mi o contra mi».

 

El Govern garanteix que hi haurà urnes a totes les poblacions

Òscar Peris, el delegat del Govern de la Generalitat, ha afirmat aquest dimecres que «organitzar un referèndum no és cap delicte» i que «es podrà votar des de les ciutats més grans fins als racons més petits». L'alcalde Ballesteros ja va respondre la setmana passada a la carta emesa pel president Carles Puigdemont que no cediria locals de titularitat municipal per a la convocatòria electoral, per tant, la Generalitat es veurà forçada a obrir els seus propis locals.
Comentaris
juan
Ballesteros lo veo de aqui dos dias afiliado a alianza nacional, vaya camino llevas hijo, y pensar que yo habia llegado a votarte. COMO ME ARREPIENTO, SI PABLO IGLESIAS LEVANTARA LA CABEZA, MADRE MIA!!!

envia el comentari