Albert Rivera visita Tarragona per fer campanya pel 21-D a la Rambla Lluís Companys

El líder del partit a l'Estat acompanyarà Inés Arrimadas, número 1 per Barcelona, i Matías Alonso, cap de llista per la demarcació
Albert Rivera, líder de Ciutadans
Albert Rivera, líder de Ciutadans | Cedida

 

Aquest proper diumenge 10 de desembre a les onze del matí se celebrarà a la Rambla Lluís Companys de Tarragona un acte polític de Ciutadans amb la presència de les principals espases de la formació. Albert Rivera, Inés Arrimadas, Matías Alonso i Lorena Roldán parlaran en el primer acte propi de la formació des que es va iniciar la campanya a la ciutat.

 

Inés Arrimadas, que lidera la candidatura a Barcelona, és la segona vegada en un mes que visita Tarragona. Ho va fer en un acte de precampanya en aquella ocasió al capdamunt de la Rambla. En aquesta ocasió, però, és previst que es desenvolupi a la Rambla Lluís Companys, en la seva part més propera a la plaça Imperial Tàrraco.


Albert Rivera feia dos anys que no trepitjava per campanya Tarragona, després de fer-ho per les eleccions espanyoles del 20 de desembre de 2015. Ciutadans sap que la ciutat i la demarcació és punt clau per quedar primers entre les candidatures que es presenten el 21-D. Les enquestes situen la formació en segon lloc per darrere d'ERC però a molt poca distància.
Comentaris

envia el comentari