El carrer més perillós de Reus

Fa uns anys, no fa gaires, es va posar així com de moda un objecte que floria abundantment a les ciutats. Tingués sentit o no allí on estava col·locat, quedava molt bé per al regidor de torn poder fer una roda de premsa o una nota de premsa explicant com vetllava per la seguretat dels ciutadans situant una banda rugosa. Una decisió encertada en moltes ocasions però no tant en d'altres. Com tot a la vida, suposo. 

 

Va arribar un moment de bogeria absoluta amb les bandes rugoses que va fer sospitar, i fins i tot moltes d'elles ràpidament es van acabar trencant, posant encara més en dubte la seva utilitat tot i que pensant-hi bé, no hi ha res més efectiu perquè no corris amb el cotxe que et punxin la roda. Al que anàvem. Aquesta «moda» va desaparèixer tan ràpidament com va aparèixer, però ara se la troba a faltar i fins i tot hi ha punts en què faig una crida a la seva recuperació.

 

No us negaré que escric aquest article des de la indignació personal, jo mateixa he estat víctima del carrer més perillós de Reus, que ha passat de ser el carrer Rocamora al camí de l'Aleixar. Sí, una de les zones upper amb més regidors de govern per metre quadrat probablement, però estranyament, descuidada com poques. Altres problemes a banda, és evident que moltes persones quan circulen en cotxe per aquest carrer veuen una autèntica pista de carreres, i és que de moment fa tres mesos que anem a accident per mes, el darrer ahir al vespre, sense comptar els múltiples que hi ha hagut cada any.

 

És temptador arribar ràpidament fins a la plaça del Nucli (la plaça de les Baldufes pel poble) quan et trobes esperant que el semàfor del Prat de la Riba es posi verd, per tant, tan complicat seria recuperar les abandonades bandes rugoses i intentar evitar aquests xocs innecessaris què, de moment i per sort, només han deixat uns quants cotxes destrossats i ferits lleus? L'alta velocitat en aquest carrer esdevé un còctel explosiu quan arriba el creuament amb el carrer Campoamor, on hi ha un cediu el pas més ignorat que les propostes de govern de l'oposició, i amb molt mala visibilitat. Suposo que com tot a tot arreu, fins que no arribi una desgràcia humana no reaccionarem... Conductors i conductores, si us plau, camí de l'Aleixar is not un circuit de carreres.
Comentaris
Jaume Arrieta
Totalment d'acord. En aquesta zona també tenim la cruïlla cega (per als vianants) d' Espronceda amb Doctor Vilaseca.
Mariona
I de la rotonda més perillosa : països catalans/mercadona O l'avinguda que li falta una rotonda a l'altura de l'escola Joan Rebull...
santi
Bon dia, soc vei del Cami de L'Aleixar cap al final, zona de l,SPAR. Vaig comentar directament a l'alcalde la perillositat del carrer i el risc elevat de accidents i durs per la velocitat i manca de visibilitat. La resposta va ser, en tenim constancia i prendrem mesura. De moment, hi han posat un Sex Shop. Es una mesura novedosa i per distreure més, un bon poster sexy. Ha de pasar una altra desgracia a Reus per a que es prenguin mesures?a
Maria
L' Avinguda de la Salle és també una mena de circuit on hi ha hagut més d'un accident.
Sergi
Ahir dia 16/2 va haver un atropellament a la av. Paisos catalans a la altura del parc Gandi, justament on estaven les bandes rogoses, que ja no hi són, per sort no va haver cap victima mortal, es un punt bastant perillós ja que els conductor surten bastant ràpid de la rotonda-
Veïna Zona
S'ha de tenir en compte també l'enllumenat, que és totalment deficient també a l'Avinguda Dr. Vilaseca. És un veritable perill que les zones de pas de "cebra" estiguin tan mal enllumenades... A la nit no es veu quan creuement els vianants...
Veí dr.vilaseca
Sóc veí d'aquest carrer fa més de 30 anys y sempre ha sigut una zona perillosa... avui dia tan el camí de l'aleixar i av.dr.vilaseca, son pistes de circuit. Si us plau... més seny.
Veïna
Soc veïna a l'altura clarel, tambe he estat victima! Cotxe amb sinistre pq un altre cotxe fent rallies es va empotrar!! Solucio ja!!
Veina
I el carrer Antoni de Bofarull? Aquest carrer si sembla un circuit. Hi han hagut molts atropellaments. Les bandes rugoses de goma també van desaparèixer. Tot just dies despres d un atropellament. Mesures que van pendre? Cap n hi una.

envia el comentari